Skip to main content

PSD plăteşte difuzarea unor spoturi "Spune DA la Referendum"

 
PSD plăteşte difuzarea unor spoturi "Spune DA la Referendum"

"Vrem Familie! Vrem copii! Vrem viitor!". "DA la Referendum înseamnă DA pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie". Sunt mesajele unor spoturi care rulează pe câteva posturi de ştiri.

Publicitate

"Ştampila pentru NU înseamnă că admiţi posibilitatea legiferării ca persoanele de acelaşi sex să se poată căsători şi adopta copii", spune una dintre reclame.

Cele două spoturi rulează pe posturile de ştiri România TV, B1 TV şi Antena 3.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro din piaţa media, PSD este clientul care plăteşte difuzarea repsectivelor spoturi.

De altfel, spoturile poartă marcajul PSD (şi un cod), în partea de jos a ecranului, o obligaţie în cazul materialelor de promovare asumate de către o grupare politică.

Ce spun spoturile, detaliat:

Spot 1:

Vrem Familie! Vrem copii! Vrem viitor! Protejarea familiei împotriva oricăror tentative de erodare a căsătoriei ca uniune liber consimţită între un bărbat şi o femeie este o măsură esenţială pentru protejarea poporului român, a identităţii şi unităţii noastre în marea familie europeană.

DA pentru viitorul nostru.

DA la referendum înseamnă DA pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.

Spot 2

Referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie 2018. Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?

Ştampila pentru DA înseamnă că sunt de acord ca în Constituţie să scrie CĂSĂTORIA este între un bărbat şi o femeie.

Ştampila pentru NU înseamnă că admiţi posibilitatea legiferării ca persoanele de acelaşi sex să se poată căsători şi adopta copii.

DA la referendum înseamnă DA pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasile vasile
    Cine tine partea *** e fatat si el pe dos.
  • popa popa
    ***
  • bing bing
    de referendum stau acasa, azi citesc la stiri ca PSD, Dragnea si asociatii vor sa scoata Romania din UE...asta e directia in care se indreapta Romania cu ciuma rosie la putere
  • robinet4x4 robinet4x4
    @Geo
    Felicitari dl Geo, sunteti aproape la fel de *** ca d-na Viorica Vasilica, ati putea fi urmatorul premier al PSD. In mod normal evit sa intru in polemici cu oameni cu creierul netezit de discursul mercenarilor de la RTV si Antena3, dar ma mai apuca uneori mila când vad atata naivitate. Stiti care este ironia? Sunteti umiliti de atata amar de vreme tocmai de cei pe care ii votati cu religiozitate de aproape 30 de ani! Legile democratiei sunt ok (in tarile cu adevarat democratice), dar in Romania intra incet-incat in vigoare legile borfasilor. Prostia asta cu validarea unui referendum la atingerea prezentei de 30% a fost aplicata de PCR-ul vostru drag dupa dublul esec de demitere al lui Basescu. Acelasi PCR care refuza sa aplice rezultatul referendumului din 2009. Cat tupeu nesimtit poti sa ai ca sa ma chemi pe banii mei la un alt referendum, când nu ti-au ajuns 9 ani ca sa implementezi rezultatul altuia, doar pentru ca nu iti convine?! Schimbarea legilor peste noapte, impotriva poporului, impotriva UE, impotriva bunului-simt, si in avantajul borfasilor partidului, asta este "democratia originala" a PSD-ului, nu democratia pe care ne-o dorim noi, oamenii onesti care produc ceva in tara asta. Biserica ortodoxa si valori zici?! LOL!!! Vorbim despre biserica ortodoxa care cheltuieste miliarde de euro pentru o constructie faraonica intr-o tara ai carei cetateni mor de foame (la propriu), care se ... in fundul curtii si care nu se spala in viata lor pe dinti, care nu au scoli si spitale in anul 2018?! O BOR ai carei preoti se plimba cu masini de sute de mii de euro bucata, fura, mint si fac campanie politica in biserici?! Ce valori au acesti oameni, si ce valori aveti voi, cei care girati acesti mafioti din BOR si din politica?! Vreti nu vreti, va place sau nu, lumea o sa evolueze incet-incet si urmasii vostri or sa evolueze odata cu ea. Si va doresc sa traiti suficient de mult incat sa apucati sa vedeti dispretul si scarba din ochii lor atunci când va vor privi constienti fiind ca le-ati distrus viitorul cu habotnicia, incultura si naivitatea voastra!
  • Geo Geo
    @robinet4x4
    Nu-ti convine legile democratiei esti liber dumneata sa-ti iei talpasita oriune vezi cu ochii in diaspora plina de derbedei frustrati si golanasi din 10 august nebatuti de mici...
    Atata timp cat clicile sorosiste din banci, asigurari si multinationale NU participa la alegeri dar "baga fitile" impotriva ordinii constitutionale, fortele de ordine au tot dreptul de a restabili ordinea !
    Iar cei ce sponsorizeaza site-urile ce indeamna la dezordine trebuie urgent luate la puricat !
    Pana cand crede shleahta de neispraviti, alaturi de golanii de rockeri sa continue sa-si bat joc de biserica noastra ortodoxa si de valorile oamenilor de la tara si de pensionari, umiliti atata amar de vreme de dictatura antinationala basista !!!
  • AntiPoponarilor AntiPoponarilor
    Atat timp cat intrebarea de pe buletinul de vot nu este clara si sigur in spatele ei sunt modificari ascunse ale Constitutiei, acest referendum trebuie votat cu NU!
  • robinet4x4 robinet4x4
    @nerabdatorul
    Esti nerabdator sa te duci in *** ***, probabil. Dupa mintea aia a ta de ''om citit'', 30% din populatia cu drept de vot inseamna majoritate?! Asta doar in capul pesedeilor si al celorlalti idioti care mor de grija gay-lor. Romania are aproape 19 mil de cetateni cu drept de vot si inca vreo 3 mil si ceva fara. Un exemplu concret: daca prezenta la acest referendum va fi de 30% si rezultatul votului va fi 51% pentru si 49% impotriva, referendumul poate fi validat si asta inseamna ca aproximativ 2.907.000 de *** decid pentru 22.194.000 de oameni (populatia aproximativa a Romaniei). Ce decid ei? Ce se va schimba dupa acest vot? Ei bine, NIMIC! Doar ii vor da posibilitatea infractorului sef al tarii sa justifice cheltuirea inutila a inca vreo 45 mil de euro din banii nostri, ai tuturora
  • mihai mihai
    Ia ziceti credinciosilor cati preoti si calugari sunt de fapt gay si cati dintre voi v-ati inselati nevasta si va abuzati copiii? Ca sa nu mai zic ca multi dintre voi cinstiti si iubitori de patrie ati fura si v-ati vinde tara cot la cot cu hotii si ticalosii astia pe care ii aparati.
  • F F
    @ sile : Eu văd ca tu ești șmecherul. Tu ai voie sa trimiți lumea în Europa, dar alții nu au voie nu sa te trimita intr-un loc care pare sa te reprezinte? :))

    @ nerăbdătorule : mai bine mai citește tu. Majoritatea decide pana la drepturile omului, iar aici nu se decide nimic. Căsătoriile gay nu exista în România și nu vor exista pentru o lunga perioada. :))

    Cat tupeu pe ăștia sa vorbească despre democrație când se comporta exact ca niște comuniști. Nici atunci nu existau homosexuali în România. Dacă lăsau biserica în pace, cred ca mulți acum îi cântau ode lui ceausescu.
  • Cano  Ietam Cano Ietam
    De ce nu boicotăm acest referendum. "NU STA ACASĂ"

    Statutul corect al căsătoriei ca mod de întemeiere a familiei, nu aparține tradiției, religiei, statului, unei comunități, etc., ci este descoperit prin
    Creație, așa cum utilizatorului unui produs îi este dat de producător (creator) instrucțiunile de folosire.
    Creația este știința desăvârșită pe care noi ne străduim să o înțelegem prin diferite studii științifice.
    Evoluționismul ca simplă teorie umană nu a dovedit nimic, doar că a furat știința din creație, a pervertit-o în direcția dorită, și îi vedem consecințele,
    O lume evoluționistă cu tot derapajul ei, trebuie să își cultive formele ei statutare, fără a leza formele creaționiste numite și tradiționale,
    Statele a căror populație a abdicat de la creaționism nu s-au simțit lezate, dar pentru cei ce susțin ca baze a existenței creația, prin religie de fapt luând cunoștință de aceasta, ne simțim lezați.
    Toleranța nu impune regulile unui grup și acceptarea nu validează. Timpul este cel ce a validat până acum ceea ce vrem să redefinim.
    Toate marile civilizații în decursul istoriei atingând un apogeu al dezvoltării au sfârșit în decădere morală..
    În concluzie, căsătoria, actul care sta la baza întemeierii unei familii, este un ''Brand'' al creației instituit de Creator, după ''regulile'' celui care a creat-o, iar orice altă formă omenească de uniune sau altceva, distinct girată de filozofii de altă natură, trebuie disociată de căsătorie, ca forma de întemeiere a familiei, pentru a nu leza termenul inițial.
    Avem precedentul acceptării folosirii termenului de Rom pentru o comunitate, și confuzia creată prin asociere Rom / Român
    Lezarea termenului de căsătorie care exprima puritate, prin constituirea unei familii dintre un bărbat și o femeie, având acea consolidare indestructibilă, extinsă apoi ca termen de comparație a unității în multe domenii este benefică și aduce împlinire în viață, în contextul în care îndeplinește modul cum a fost concepută de Creator.
    Orice rabat sau abdicare are repercursiuni negative asupra vieții,
    În contextul în care conceptul de familie este pervertit tot mai mult, sunt necesare corecții, pentru a nu exista confuzii și denaturări, de la valorile inițiale,
    Desigur în patima lor, pe care cu durere pentru ei o tolerăm, au tot dreptul de a ași duce existența folosind alți termeni, creând o legislație specifică , fără a leza valorile celeilalte părți.
    Poziția opozantă vine tocmai din lezarea valorilor celeilalte părți, și nu din intoleranță homo fobie s-au orice altceva.

    Era normal să se implice orice biserica creștină, ca ultima redută creaționistă, în față tăvălugului falsității și degradării, rod al atâtor ani de teorii omenești, aduse pe fondul falsității teoriei evoluționiste.
    Prin creație ni sa dat cel mai înalt statut omenesc, am primit modul de relaționare atât pe verticală cât și pe orizontală, salvarea și promisiunea unui destin etern.
    Ce drepturi încălcăm, și ale cui?.
    - încălcăm drepturile celor pierduți și răzvrătiți?
    - încălcăm drepturile celor urători de Creator?
    - încălcăm drepturile neștiinței?
    - încălcăm drepturile celor care au alunecat în diverse patimi?
    Nu încălcăm drepturile nimănui.
    - îi iubim!
    - ne rugăm pentru ei să primească eliberarea!
    - vrem să-i ajutăm să se vindece de tot răul acumulat!
    - vrem să primească un viitor și o nădejde!
    NU putem lasă:
    - Să fie numit răul bine și binele rău.
    - Să fie terfelite și încălcate valorile pe care le-am primit.
    - Să periclităm generațiile viitoare.
    - Să stingem însăși existența.
    VACLAV HAVEL spunea; "Curajul înseamnă să înfrunți opinia majorității în numele adevărului,"

    Voi spune DA în numele Adevărului!
  • nerăbdătorul nerăbdătorul
    Am o rugăminte pentru toți progresiștii. Mai puneți mâna pe o carte. Sunt niște ruși care scriau chiar bine (Dostoievski, Tolstoi, etc). Ideea e să vă dezvoltați vocabularul. E chiar dificil să vă faceți înțeleși cu 20 de cuvinte permutate la nesfârșit: Europa, Putin, Rusia, lgbt, ultra creștini (probabil vreun procedeu artistic), evul mediu. Apoi, după ce mai citiți, aflați că în democrație majoritatea decide. Nu vă convine, emigrați. Sau măcar stați în banca voastră.
  • sile sile
    @F - probabil esti vreun mare smeker de ma trimiti tu in russia. Mai bine te muti tu la Sodoma.
  • F F
    @ sile : așa și eu te trimit în Rusia.
  • sile sile
    Asa; vreau sa fiu incult si sa dau ceasul cu 500 de ani inapoi. E dreptul meu, nu? Tu costica du-te si ne lasa! Ai vazut cum e cu Europa; unii se cer afara de bine ce e.
  • Costi Costi
    E bineînțeles ca inculții țarii în frunte cu prea iubitul lor psd o sa mearga la vot.Doar așa merge țara, cu toții ați uitat de dosarele lui Dragnea, in loc sa se faca un spital sau autostrazi ei freaca banii pe un referendum inutil.Oricum oamenii gay vor continua sa fie impreuna asta nu schimba cu absolut nimic situatia lgbt din tara noastra :)))))Sa nu uitati sa va dati ceasul inapoi cu 500 de ani in seara de 7 octombrie romanași poate zburam si din Uniune la ce salbatici suntem

Trimite un comentariu

sus