Skip to main content

Reporteri fără frontiere susţine scrisoarea mai multor organizaţii din România cu privire la deschiderea unei anchete care să o vizeze pe Doina Gradea

 
Reporteri fără frontiere susţine scrisoarea mai multor organizaţii din România cu privire la deschiderea unei anchete care să o vizeze pe Doina Gradea

Organizaţiile Reporteri fără frontiere (Reporters Sans Frontières) şi IFEX (International Freedom of Expression Exchange) susţin apelul mai multor organizaţii din România cu privire la anchetarea conducerii TVR.

Publicitate

Două dintre cele mai mari organizaţii non-guvernamentale care susţin libertatea de exprimare şi-au arătat solidaritatea faţă de televiziunea publică prin două postări pe reţeaua de socializare Twitter.

Reporteri fără frontiere (RSF) a postat pe Twitter:

„#RSF se alătură organizaţiilor locale ale jurnaliştilor care cer comisiei de mass-media a Parlamentului deschiderea unei anchete privitoare la modul în care @DoinaGRADEA conduce televiziunea publică #TVR1.”

De asemenea, IFEX a publicat pe aceeaşi platformă următorul mesaj:

„Ca urmare a unor acte repetate de cenzură & intimidare la Televiziunea Publică din România, @ActiveWatchRo şi alte grupuri cer demiterea Preşedintei-Director General.”

Reamintim că mai multe organizaţii care sprijină jurnalismul şi libertatea de exprimare au semnat o scrisoare adresată Parlamentului prin care se cere demisia PDG Doina Gradea, după cum a menţionat Paginademedia.ro AICI

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristian dordea cristian dordea
    Cind o vad pe Doina, ma gândesc automat la o oală de sarmale/
  • Livia Pila Livia Pila
    Sinistra Doina!!!!,
  • Dan Petrescu Dan Petrescu
    Gradea trebuie urgent demisa. Este un *** *** pe trupul TVR. Habar nu are ce înseamnă televiziune publica. E executata ordinelor lui Dragnea.

Trimite un comentariu

sus