Skip to main content

VIDEO. Ringier, parteneriat cu o aplicație de cataloage online. În ce constă? Ce va face Ringier?

 
VIDEO. Ringier, parteneriat cu o aplicație de cataloage online. În ce constă? Ce va face Ringier?

VIDEO. Parteneriat între Ringier și Ofertolino.ro un nou jucător online, o aplicație care "digitalizează" oferte. În ce constă parteneriatul?

Publicitate

Mai întâi, ce este Ofertolino?

Ofertolino este o aplicație/platformă care "digitalizează" și centralizează ofertele promoționale ale magazinelor și le prezintă sub forma unor cataloage online. Dacă este un magazin care are broșuri pe hârtie (Carrefour, Lidl, Ikea, Selgros etc), oferta tipărită este pe aplicație ca un pdf. Dacă este un magazin online (emag, de exemplu), ofertele apar ca o broșură digitală.

În ce constă parteneriatul?

Ringier va promova aplicația prin portofoliul de site-uri pe care îl deține. Tototdată, compania elvețiană se va ocupa de vânzările Ofertolino (magazinele intră în platformă contracost).

De cealaltă parte, Ofertolino.ro va împărți cu Ringier veniturile rezultate în urma colaborării.

VIDEO. Cum funcționează Ofertolino

Ofertolino.ro a fost dezvoltată de Prospecto Group, o companie din Bulgaria, cu sediul la Sofia. Platforma grupează cataloagele în diferite categorii: cosmetice, modă, supermarket-uri, electronice, mobilier sau sport.

Aplicația funcționează cu ajutorul locației utilizatorilor și sugerează oferte ale magazinelor aflate în apropiere. Este disponibilă pentru dispozitivele cu iOS și Android. 

Andrei Ursuleanu, director de vânzări Ringier România: 

“Ne bucură oportunitatea de a lucra împreună cu Prospecto Group pe un model de business complet diferit de cele existente pe piață, o prima colaborare in zona "media for revenues" prin care ambii parteneri depun eforturi pentru a asigura creșterea și rentabilitatea proiectului.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu