Skip to main content

VIDEO. Ringier, parteneriat cu o aplicaţie de cataloage online. În ce constă? Ce va face Ringier?

 
VIDEO. Ringier, parteneriat cu o aplicaţie de cataloage online. În ce constă? Ce va face Ringier?

VIDEO. Parteneriat între Ringier şi Ofertolino.ro un nou jucător online, o aplicaţie care "digitalizează" oferte. În ce constă parteneriatul?

Publicitate

Mai întâi, ce este Ofertolino?

Ofertolino este o aplicaţie/platformă care "digitalizează" şi centralizează ofertele promoţionale ale magazinelor şi le prezintă sub forma unor cataloage online. Dacă este un magazin care are broşuri pe hârtie (Carrefour, Lidl, Ikea, Selgros etc), oferta tipărită este pe aplicaţie ca un pdf. Dacă este un magazin online (emag, de exemplu), ofertele apar ca o broşură digitală.

În ce constă parteneriatul?

Ringier va promova aplicaţia prin portofoliul de site-uri pe care îl deţine. Tototdată, compania elveţiană se va ocupa de vânzările Ofertolino (magazinele intră în platformă contracost).

De cealaltă parte, Ofertolino.ro va împărţi cu Ringier veniturile rezultate în urma colaborării.

VIDEO. Cum funcţionează Ofertolino

Ofertolino.ro a fost dezvoltată de Prospecto Group, o companie din Bulgaria, cu sediul la Sofia. Platforma grupează cataloagele în diferite categorii: cosmetice, modă, supermarket-uri, electronice, mobilier sau sport.

Aplicaţia funcţionează cu ajutorul locaţiei utilizatorilor şi sugerează oferte ale magazinelor aflate în apropiere. Este disponibilă pentru dispozitivele cu iOS şi Android.

Andrei Ursuleanu, director de vânzări Ringier România:

“Ne bucură oportunitatea de a lucra împreună cu Prospecto Group pe un model de business complet diferit de cele existente pe piaţă, o prima colaborare in zona "media for revenues" prin care ambii parteneri depun eforturi pentru a asigura creşterea şi rentabilitatea proiectului.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus