Skip to main content

Schimbare în managementul Kanal D. Şeful Kanal D părăseşte conducerea televiziunii după 10 ani. Este înlocuit cu primul angajat al postului

 
Haluk Kurcer, CEO Kanal D în perioada 2008 - 2018
Haluk Kurcer, CEO Kanal D în perioada 2008 - 2018

Haluk Kurcer părăseşte conducerea Kanal D după 10 ani la conducerea postului de televiziune. Locul său este luat de un al membru al echipei de management: Ugur Yesil, general manager Kanal D din anul 2011. Ugur Yesil preia pozitia de CEO si Executive Board Member Kanal D (Dogan Media International S.A.).

Publicitate

Ugur Yesil (foto dreapta) este primul angajat al Kanal D si cel care a pus bazele echipei in 2006 cand Kanal D intra pe piata media din Romania.

In perioada 2006-2011 a fost CFO Kanal D, iar din aprilie 2011 si pana in prezent a indeplinit functia de General Manager al postului de televiziune.

Pana la finalul lunii decembrie, Ugur Yesil va prelua atributiile manageriale de la Haluk Kurcer, care va ramane membru al Board-ului, cu atributii diferite, anunţă reprezentanţii Kanal D.

Kanal D este subsidiara Dogan Sirketler Grubu Holding AS si a emis pentru prima data pe 18 februarie 2007.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • buna ziua va rog frumos sa redati in reluare emisiunea puterea dragostei dimineata de la ora 4 pana la ora 6 asa cum este afisat pe programul emisiunii ( NU SERIALUL DRAGOSTE SI URA) VA MULTUMESC,SARBATORI FERICITE SI UN CALDUROS LA MULTI ANI,,,,,,,,,,,,,,,
 • Și uite așa nu mai trebuie nimeni sa suporte piesa "my way" la toate întrunirile firmei unde domnul avea și impresia că e un mare cântăreț.nu e.
 • @Iuli, ziua Kanal D e celebrată pe 1 martie odată cu venirea calendaristică a primăverii. Le place să sărbătorească de 1 martie, odată cu primăvara.
 • Daca Kanal D a emis pentru prima data pe 18 februarie 2007, de ce isi serbeaza ziua de nastere pe 1 martie???
 • "Doru"
  Stiu ca nu te deranjeaza, ca esti platit la posturi, dar pe mine ma deranjeaza ca imi folosesti numele si spui numai prostii. Penibilule ...
 • ""Doru"
  iar esti la munca? Penibilule ... De ce imi folosesti numele?"
  Continua. Faci bine. Nu ma deranjeaza...
 • "Doru"
  iar esti la munca? Penibilule ... De ce imi folosesti numele?
 • "Poatel iau ai nostri la ProTV, ca tot a facut el din *** bici la CanalD."
  Ai revenit ? Penibilule...
 • Poatel iau ai nostri la ProTV, ca tot a facut el din *** bici la CanalD.
 • Mile nu ma cheama marea dar tu ce cauti dar esti cu antena si daca te vede seful iti taie din salariu la noi la pro e democratie la voi dupa cum conduce seful de sus sunteti inca in comunism
 • @jk, da pe 18 februarie s-a lansat Kanal D, însă ziua postului este sărbătorită pe 1 martie, odată cu începutul calendaristic al primăverii.

Trimite un comentariu

sus