Skip to main content

VOCI. Smiley și Pavel Bartoș fac echipă și într-un film animat. Prezentatorii de la Românii au talent "dau voci" într-o animație

 
VOCI. Smiley și Pavel Bartoș fac echipă și într-un film animat. Prezentatorii de la Românii au talent "dau voci" într-o animație

Pavel Bartoș și Smiley își împrumută vocile într-o producție care va fi lansată pe piață în câteva zile.

Publicitate

Smiley și Pavel Bartoș dau voci unor personaje din animația Aventurile lui Smallfoot. Filmul va avea premiera în cinematografele din toată ţara vineri, 26 octombrie.

Smiley îi va împrumuta vocea personajului Percy. Pavel Bartoș îi va da voce personajului Gwangi, un yeti uriaș (în varianta originală, yeti are vocea baschetbalistului LeBron James). 

Juratul de la Vocea României a găsit şi o serie de asemănari cu personajul său din Aventurile lui Smallfoot:

,,Pot spune ca el în final pune mai presus de orice prietenia şi ceea ce îi spune inima. Şi în cazul meu prietenii, alături de familia mea au fost întotdeauna o prioritate. Ai câţiva prieteni pe care îi păstrezi toată viaţa, aşa că eu şi Percy cred că avem nişte lucruri în comun.

Şi ar mai fi ceva: câteodată pe amândoi ne mai fură peisajul”, spune Smiley.

Animația spune povestea unui tânăr yeti care gășeste ceva ce nimeni din specia lui nu credea că există, adică ...un om (Smiley). Vestea seamănă panică în întreaga comunitate de yeti, care încep să se întrebe oare ce altceva mai există dincolo de hotarele satului lor înzăpezit. 

Smiley și Bartoș nu sunt la prima experiență de acest fel. Smiley a dublat și vocea porumbelului Toady din animația Berzele. Pavel Bartoș și-a împrumutat și el vocea în aceeași serie animată.

Aventurile lui Smallfoot este produs de Warner Bros Pictures şi Warner Animation Group, împreună cu Zaftig Films.

GALERIE FOTO

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu