Skip to main content

PAMFLET Contra PAMFLET. Știrea BOMBĂ care a "zguduit" online-ul: „Cioloș confirmă achiziția RO100 de către LinkedIn. Liviu Dragnea a pierdut licitația la mustață”

 
PAMFLET Contra PAMFLET. Știrea BOMBĂ care a "zguduit" online-ul: „Cioloș confirmă achiziția RO100 de către LinkedIn. Liviu Dragnea a pierdut licitația la mustață”

Platforma lui Dacian Cioloș, Ro100, a răspuns unui pamflet publicat de Times New Roman, tot cu un pamflet, încărcat cu autoironii, dar și cu ironii la adresa lui Liviu Dragnea și a PSD. 

Totul a pornit de un text publicat astăzi pe site-ul de satiră Times New Roman: „Start-up Story. Platforma Ro100 a lui Cioloș, achiziționată de Linkedin cu două miliarde de dolari”. 

Publicitate

„Hub-ul” lansat de „antreprenorul” Dacian Cioloș, mai spune TNR, se va ocupa după achiziția de către Linkedin „în continuare de social-media, activare puncte cv, emitere comunicate de presă, analiză serioasă cu privire la probleme sociale și alte activități de leisure pentru corportaiști”. 

Ro100 a venit câteva ore mai târziu cu un răspuns la textul Times New Roman: „ȘTIRE BOMBĂ: S-a vândut. Dacian Cioloș confirmă achiziția RO100 de către LinkedIn. Liviu Dragnea a pierdut licitația la mustață”

Ei vin și cu „dedesubturile” tranzacției, menționând că au primit trei oferte: 

„Oferta de la LinkedIn a fost de departe cea mai profitabilă, deoarece plata s-a făcut cash, spre deosebire de George Soros, care și-ar fi dorit o platformă de recrutat căței care să participe la proteste. În ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea, el a făcut o ofertă prin care nu oferea nimic, ci dorea un procent de 90% din orice deal am încheia.”

„Cu această ocazie, confirmăm și faptul că cei patru indivizi care îl urmăreau pe Liviu Dragnea nu erau asasini, ci departamentul juridic al LinkedIn, care încerca să îi explice că nu îi pot plăti comision pentru tranzacția în curs.

În ceea ce privește suma încasată, ea va fi oferită ca premiu primului pesedist care poate identifica o localitate din România în care poate merge în campanie cu Liviu Dragnea fără ca acesta să fie huiduit de către cetățeni.”, mai notează sursa. 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu