Skip to main content

PAMFLET Contra PAMFLET. Ştirea BOMBĂ care a "zguduit" online-ul: „Cioloş confirmă achiziţia RO100 de către LinkedIn. Liviu Dragnea a pierdut licitaţia la mustaţă”

 
PAMFLET Contra PAMFLET. Ştirea BOMBĂ care a "zguduit" online-ul: „Cioloş confirmă achiziţia RO100 de către LinkedIn. Liviu Dragnea a pierdut licitaţia la mustaţă”

Platforma lui Dacian Cioloş, Ro100, a răspuns unui pamflet publicat de Times New Roman, tot cu un pamflet, încărcat cu autoironii, dar şi cu ironii la adresa lui Liviu Dragnea şi a PSD.

Publicitate

Totul a pornit de un text publicat astăzi pe site-ul de satiră Times New Roman: „Start-up Story. Platforma Ro100 a lui Cioloş, achiziţionată de Linkedin cu două miliarde de dolari”.

„Hub-ul” lansat de „antreprenorul” Dacian Cioloş, mai spune TNR, se va ocupa după achiziţia de către Linkedin „în continuare de social-media, activare puncte cv, emitere comunicate de presă, analiză serioasă cu privire la probleme sociale şi alte activităţi de leisure pentru corportaişti”.

Ro100 a venit câteva ore mai târziu cu un răspuns la textul Times New Roman: „ŞTIRE BOMBĂ: S-a vândut. Dacian Cioloş confirmă achiziţia RO100 de către LinkedIn. Liviu Dragnea a pierdut licitaţia la mustaţă”.

Ei vin şi cu „dedesubturile” tranzacţiei, menţionând că au primit trei oferte:

„Oferta de la LinkedIn a fost de departe cea mai profitabilă, deoarece plata s-a făcut cash, spre deosebire de George Soros, care şi-ar fi dorit o platformă de recrutat căţei care să participe la proteste. În ceea ce îl priveşte pe Liviu Dragnea, el a făcut o ofertă prin care nu oferea nimic, ci dorea un procent de 90% din orice deal am încheia.”

„Cu această ocazie, confirmăm şi faptul că cei patru indivizi care îl urmăreau pe Liviu Dragnea nu erau asasini, ci departamentul juridic al LinkedIn, care încerca să îi explice că nu îi pot plăti comision pentru tranzacţia în curs.

În ceea ce priveşte suma încasată, ea va fi oferită ca premiu primului pesedist care poate identifica o localitate din România în care poate merge în campanie cu Liviu Dragnea fără ca acesta să fie huiduit de către cetăţeni.”, mai notează sursa.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "si ce face cu banii? isi cumpara guvern? sau popor sa il sufere?"
    Mda, acelasi "troller"...

    Ca sa fiu "on-topic", politica nu ma intereseaza.
  • Doru Doru
    si ce face cu banii? isi cumpara guvern? sau popor sa il sufere?
  • Brutus Brutus
    Vai, dar ce-am mai râs
  • didi didi
    Puteti sublinia gluma? Multumesc.

Trimite un comentariu

sus