Skip to main content

Turner va lansa în România o aplicație pentru desenul animat Uimitoarea lume a lui Gumball de pe Cartoon Network

 
Turner va lansa în România o aplicație pentru desenul animat Uimitoarea lume a lui Gumball de pe Cartoon Network

Turner, compania mamă a Cartoon Network, urmează să lanseze aplicația Gumball VIP. Aplicația deja lansată în Marea Britanie va constitui partea interactivă a vizionării serialului animat Uimitoarea lume a lui Gumball.

Publicitate

Aplicația urmează a fi lansată în următoarele șase luni pe zece piețe internaționale, pentru ca în anul 2019 să fie disponibilă și în alte țări, printre care se numără și România.

Aplicația "Gumball VIP" va fi disponibilă App Store și Google Play, iar utilizatorii vor primi o notificare înainte de difuzarea liniară a episoadelor. Apoi, cu ajutorul unei tehnologii de înregistrare audio se conectează la episoade, aceștia pot pune întrebări despre ceea ce se întâmplă pe ecran. Răspunsurile corecte câștigă puncte și coduri pentru deblocare, care pot fi schimbate în premii pe website-urile Cartoon Network.

Patricia Hidalgo, Chief Content Officer, Turner EMEA & International Kids Strategy: Televiziunea liniară rămâne un mediu cheie pentru copii, dar trebuie să ne asigurăm că rămâne relevant în lumea de astăzi, când există o mare schimbare în modul în care fanii noștri ne urmăresc. Această tehnologie inovatoare ne permite să facem acest lucru, prin digitizarea experienței liniare și prin adăugarea acestui element interactiv.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu