Skip to main content

TVR despre situația Emmei Zeicescu la postul public: „Este deocamdată într-o situaţie care implică prezumţia de nevinovăţie”

 
TVR despre situația Emmei Zeicescu la postul public: „Este deocamdată într-o situaţie care implică prezumţia de nevinovăţie”
Foto: TVR

Ce va face TVR după ce Emma Zeicescu, realizatoarea emisiunii Perfect Imperfect de la TVR 1, a fost pusă sub învinuire pentru deținere și consum de droguri? Ce se întâmplă cu tronsonul ei de emisiune?

Paginademedia.ro a întrebat TVR despre situația Emmei Zeicescu la postul public la aproape trei săptămâni după ce jurnalista a fost pusă sub învinuire, după ce ea și Claudiu Popa, jurnalist la Realitatea TV au fost prinși, în vară, cu două țigări cu cannabis.

Tot acum trei săptămâni, Emma Zeicescu a intrat în concediu medical precizând că va reveni într-o săptămână. Au trecut trei săptămâni de atunci. 

Publicitate

Ce a răspuns postul public, pentru Paginademedia.ro: 

„1. TVR nu a luat nicio decizie. Emma Zeicescu este deocamdată într-o situaţie care implică prezumţia de nevinovăţie.

2. Emma Zeicescu are probleme de sănătate, context în care pe tronsonul orar dedicat emisiunii pe care o modereaza, Direcţia Ştiri a decis difuzarea programului „Editie speciala”.”

CONTEXT. Reamintim că pe 11 octombrie DIICOT anunța oficial într-un comunicat de presă că s-a dispus la data de 2 octombrie urmărirea penală față de Emma Zeicescu și Claudiu Popa (Realitatea TV) pentru deținere de droguri de risc. Cei doi au fost priunși în vară cu două țigări ce conțineau cannabis. 

„Suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două țigarete confecționate artizanal ce conțineau cannabis în amestec cu tutun”, arată comunicatul DIICOT (pe larg AICI).

Tot pe 11 octombrie, TVR menționa într-o poziție trimisă către presă că „Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil;” (pe larg, AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @bravo Cred (si sper) ca Marian se refera la aia care au stat in arest preventiv degeaba, fiind achitati in cele din urma.
  • Mariane, hai sa ne documentam putin inainte sa vorbim bazaconii. Prezumtia de nevinovatie se aplica inainte de decizia judecatoareasca. Deci pana cand se anunta decizia, se presupune ca esti nevinovat. Daca esti bagat la parnaie inseamna ca s-a stabilit ca esti vinovat, conform legii. Ca tu esti de alta parere, e treaba ta. Dar prezumtia nu mai e prezumtie, ci fapt stabilit pe baza probelor. Capisci?
  • *** asta! Când e vorba de adversarii politici nu se mai accepta prezumția de nevinovăție,câți au fost bagați pe nedrept in pârnaie .

Trimite un comentariu