Skip to main content

TVR despre situaţia Emmei Zeicescu la postul public: „Este deocamdată într-o situaţie care implică prezumţia de nevinovăţie”

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Ce va face TVR după ce Emma Zeicescu, realizatoarea emisiunii Perfect Imperfect de la TVR 1, a fost pusă sub învinuire pentru deţinere şi consum de droguri? Ce se întâmplă cu tronsonul ei de emisiune?

Publicitate

Paginademedia.ro a întrebat TVR despre situaţia Emmei Zeicescu la postul public la aproape trei săptămâni după ce jurnalista a fost pusă sub învinuire, după ce ea şi Claudiu Popa, jurnalist la Realitatea TV au fost prinşi, în vară, cu două ţigări cu cannabis.

Tot acum trei săptămâni, Emma Zeicescu a intrat în concediu medical precizând că va reveni într-o săptămână. Au trecut trei săptămâni de atunci.

Ce a răspuns postul public, pentru Paginademedia.ro:

„1. TVR nu a luat nicio decizie. Emma Zeicescu este deocamdată într-o situaţie care implică prezumţia de nevinovăţie.

2. Emma Zeicescu are probleme de sănătate, context în care pe tronsonul orar dedicat emisiunii pe care o modereaza, Direcţia Ştiri a decis difuzarea programului „Editie speciala”.”

CONTEXT. Reamintim că pe 11 octombrie DIICOT anunţa oficial într-un comunicat de presă că s-a dispus la data de 2 octombrie urmărirea penală faţă de Emma Zeicescu şi Claudiu Popa (Realitatea TV) pentru deţinere de droguri de risc. Cei doi au fost priunşi în vară cu două ţigări ce conţineau cannabis.

„Suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun”, arată comunicatul DIICOT (pe larg AICI).

Tot pe 11 octombrie, TVR menţiona într-o poziţie trimisă către presă că „Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil;” (pe larg, AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Crina Crina
    A fumat prea mult și e și acum in lumea viselor
  • stefan stefan
    @bravo Cred (si sper) ca Marian se refera la aia care au stat in arest preventiv degeaba, fiind achitati in cele din urma.
  • johhny bravo johhny bravo
    Mariane, hai sa ne documentam putin inainte sa vorbim bazaconii. Prezumtia de nevinovatie se aplica inainte de decizia judecatoareasca. Deci pana cand se anunta decizia, se presupune ca esti nevinovat. Daca esti bagat la parnaie inseamna ca s-a stabilit ca esti vinovat, conform legii. Ca tu esti de alta parere, e treaba ta. Dar prezumtia nu mai e prezumtie, ci fapt stabilit pe baza probelor. Capisci?
  • Marian Marian
    *** asta! Când e vorba de adversarii politici nu se mai accepta prezumția de nevinovăție,câți au fost bagați pe nedrept in pârnaie .
  • circo circo
    fără penali în politică. dar la televizor pot să apară.

Trimite un comentariu

sus