Skip to main content

Un serial inspirat de viața Reginei Victoria a Marii Britanii se vede la Happy Channel

 
Un serial inspirat de viața Reginei Victoria a Marii Britanii se vede la Happy Channel

Happy Channel aduce „Victoria” un serial britanic inspirat din viața Reginei Victoria Marii Britanii. Serialul se vede începând de vineri, 2 noiembrie, de la ora 20:00. 

Primele două sezoane sunt programate de vineri până duminică. Producția spune povestea uneia dintre cele mai importante personalități din istoria Marii Britanii - Regina Victoria. În rolul principal este interpretat de actrița Jenna Coleman. 

Publicitate

Povestea peliculei are la bază evenimente reale și se concentrează pe primii ani ai domniei Reginei Victoria (secolul XIX), inspirându-se din jurnalele Reginei pentru a realiza un portret al transformării ei într-un monarh respectat.

Serialul, lansat în 2016, a câștigat numeroase premii printre care și - Serialul britanic al anului 2017. De asemenea, are în distribuție actori precum: Daniela Holtz, Nell Hudson, Tommy Knight, Adrian Schiller, Jordan Waller, Tom Hughes.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Interesantă și lăudabilă inițiativa britanicilor de a face serialul cu Regina Victoria. Dacă și turcii au făcut serialele cu Suleyman Magnificul și Kösem, noi de ce nu facem și noi românii seriale cu Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Vlad Țepeș, Regina Maria sau cu Regele Mihai I ? Sau seriale artistice a căror acțiune se petrece în perioada României interbelice sau în cea României comuniste (dinainte de '89), dar cu personaje fictive ? Doar Las Fierbinți sau Triplusec suntem în stare să facem??? (eu înțeleg că gusturile nu se discută și că fiecare e liber să urmărească ce filme și seriale îi place, dar nici chiar așa). Se apropie Centenarul Marii Uniri și tot numai aceste mizerii de seriale știm să facem. Chiar așa suntem de proști ca nație???

Trimite un comentariu