Skip to main content

Unul dintre cei mai vechi producători din Antena 1, la noul proiect Falsez pentru tine, de pe Pro

 
Dana Mladin. Sursa foto: Facebook
Dana Mladin. Sursa foto: Facebook

Falsez pentru tine, noua emisiune pe care Pro TV o are în pregătire, va avea în echipă un producător din Antena 1. Unul dintre cei mai vechi producători din Antena 1, cu care postul Intact lucrează de 16 ani.

Publicitate

Este vorba despre Dana Mladin, care a produs zeci de emisiuni pentru Antena 1 în ultimii 16 ani. Câteva exemple: Next Star, Aici eu sunt vedete, programele speciale de Crăciun şi o parte din Revelioanele de pe Antena 1.

Dana Mladin are un rol principal în noua producţie de pe Pro TV. Ea va lucra alături de alături de Dan Alexandrescu, care este producătorul executiv al noului show Falsez pentru tine. De-a lungul anilor, a mai lucrat cu Valeriu Lazarov (pentru TVR 1) şi a produs o emisiune la Realitatea TV (cu Mihaela Rădulescu).

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, este vorba de o colaborare doar pentru proiectul Falsez pentru tine.

Dana Mladin, emisiuni produse pentru Antena 1 în ultimii 16 ani:

  • Next Star cu Dan Negru
  • Revelionul Antena 1
  • Programe speciale - Chef de râs
  • Plasa de stele
  • Aici eu sunt vedeta (cu Dan Bitman)
  • Am ceva să-ţi spun (cu Sonia Simionov)
  • Ciao Darwin
  • Noaptea erorilor
  • Ziua judecăţii

Falsez pentru tine, format internaţional, cu Bobonete prezentator

Falsez pentru tine, de pe Pro TV este de un show de voci după formatul internaţional I can see your voice. Prezentator: Mihai Bobonete.

În fiecare ediţie Falsez pentru tine, câte un artist cunoscut în muzica românească va trebui să analizeze ca un adevărat detectiv opt concurenţi aflaţi pe scenă, pentru a descoperi cine are voce şi cine falsează, însă fără ca aceştia să cânte. În fiecare rundă, invitatul elimină concurenţii despre care crede că nu au voce, iar totul va fi dezvăluit la final.

Detalii despre emisiunea Falsez pentru tine, AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Toate emisiunile alea sunt trecute, învechite. Așa ca Falsez pentru tine continua sa creeze așteptări negative.
  • Doru Doru
    "emisiunile danei au fost cele mai criticate de protevisti , acum sunt in impas"
    "mile", exact cum criticai tu bucatarii din primele sezoane "Masterchef". Acum ii lauzi la "Antena 1". Sau producatoarea Ruxandra Ion. Cat timp era la "Pro TV", nu ziceai nimic... Acum, la "Antena 1" e foarte buna.

    Si ai citit bine stirea ? Scrie: "Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, este vorba de o colaborare doar pentru proiectul Falsez pentru tine."
    Deci, unde vezi tu "vrei si tu manelisti la pro tv, iti lipsesc de revelion". "Pro TV" nu a mai facut program de Revelion de cativa ani buni; doar filme rereredifuzate. Doar nu vor revenii acum, o data cu venirea "duduii" din poza.
  • mile mile
    emisiunile danei au fost cele mai criticate de protevisti , acum sunt in impas
  • Mihail Mihail
    @mile: Reciteste comentariul meu...
  • mile mile
    mihail, te intreb de ce vrei revelion cu manelisti, nu il criticai la antena
  • Mihail Mihail
    @mile: reciteste comentariul meu de la revelionul 2018.

    Ia uite ce am spus despre revelionul din 2018: "Scăderea se vede din avion. Și e și vina lor, pentru că nu vin cu ceva nou. Aceleași măști de vreo cinci ani. Când ceva merge și face audiență, începi să cauți ceva nou, ca să menții succesul, nu tragi de măști până devin neinteresante."

    Nu a fost o critica, a fost o posibila explicatie pentru care Revelionul a scazut. Nu am criticat programul in sine, ca si calitate a productiei, ci decizia lor de a merge cu mastile un multi ani. Daca uzezi prea mult un format, el nu mai rezista, si este scos, sau pus pe pauza. A se vedea TCDU, iUmor.

    Uite fix din cauza oamenilor ca tine nu o sa mai comentez pe aici. Si nu cred ca sunt singurul. Eu nu vreau sa fiu jignit, doar pentru ca nu sunt de-o parte sau de alta. E pacat, ca nu se modereaza mai bine pe aici...
  • mile mile
    mihail, vrei si tu manelisti la pro tv, iti lipsesc de revelion
  • mile mile
    mihail, *** , dar criticai revelionele , ipocritii nu au limite
  • Doru Doru
    "ti-e rusine cu asta de aia aberezi"
    "Mile", nu te lasa. Continua. "Trollul" e platit bine la tine. Daca nici acum nu ti-ai dat seama ca sunt persoane cu multe conturi pe aici...

    Si in legatura cu noua emisiunea, am scris aici ca va fi un esec:
    https://www.paginademedia.ro/2018/10/o-noua-emisiune-la-pro-tv-falsez-pentru-tine
    Si a zis bine "marian": "doar pentru aceasta emisiune asa scrie pagina de media". Daca emisiunea o sa ajunga ca si "Supravietuitorul", "Uite cine danseaza", sau "Fort Boyard"; sigur va fi ultimul sezon (si "duduia" din stire, probabil concediata). La "Pro TV" nu merge aceeasi greseala de doua ori.
  • Mihail Mihail
    Interesant e ca a plecat singurul producator care facea audienta la A1 peste Pro TV cu mult, cu revelioanele. E interesant de vazut daca Pro va face Revelion anul asta. Sau, daca va fi doar o colaborare pentru un singur proiect si revine la A1 pentru Revelion.

    A, da, nici Dan Negru nu are emisiune toamna asta...
  • Mile Mile
    Doru, ti-e rusine cu asta de aia aberezi
  • Doru Doru
    "Doru, așa de jos ati cazut , de la antene"; "De ce "mile"? ca va ia Protvu oamenii? voi trebuie sa fi-ti mandri ca ramaneti cu varanu"
    Continua "mile", cu multe conturi, nu ma deranjeaza... Asa de jos ai ajuns ? Sa incepi cu "trollul" ?
  • Expertul Expertul
    Cred ca Falsez pentru tine va fi un esec! Producatorul este mediocru, iar formatul e printre cele mai slabe achizitionate de ProTV. . Exclusiv! Pentru prima data auditiile Romanii au talent se filmeaza in studiourile Kentauros. Pana in acest an, auditiile s-au filmat in Cluj la Casa de Cultura, InKisinau la Opera Nationala si In Bucuresti la Palatul National al Copiilor. Nu vad cu ochi buni taierea de buget in sezonul 9Romanii au talent. Tot mai multe greseli se aduna in dreptul managementului!
  • Mile Mile
    Doru, așa de jos ati cazut , de la antene
  • Doru Doru
    "Pro tv se face de ras prin asta postacilor "
    De ce "mile"? ca va ia Protvu oamenii? voi trebuie sa fi-ti mandri ca ramaneti cu varanu

Trimite un comentariu

sus