Skip to main content

VIDEO. Viorica Dăncilă, ironizată drept marioneta lui Dragnea într-o emisiune de satiră la o televiziune franceză

 
Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea, ironizaţi într-un pamflet la postul Arte
Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea, ironizaţi într-un pamflet la postul Arte

De râsul...francezilor. Postul francez de televiziune ARTE a difuzat, în emisiunea „28 minutes”, un clip satiric în care premierul Viorica Dăncilă şi liderul PSD Liviu Dragnea sunt personaje principale.

Publicitate

În scenariul satiric, Dăncilă este reprezentată drept o păpuşă manevrată de păpuşar, liderul PSD, notează Adevărul.ro, publicaţia care a descoperit filmuleţul. Întregul scenariu are la bază discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European.

Aflăm din filmuleţ că Viorica Dăncilă a conduce guvernul din luna ianuarie după ce a fost impusă de „puternicul conducător al social democraţilor, chiar el condamnat, în 2015, pentru fraudă electorală” (Liviu Dragnea). După introducerea celor doi urmează şi minisceneta cu cei doi actori: unul o interpretează pe Viorica Dăncilă, ţinând un discurs, iar în spatele ei un alt actor ce-l interpretează pe Liviu Dragnea şi care îi şopteşte Vioricăi cuvânt cu cuvânt discursul.

„Sunt furios că ţara mea este monitorizată!”, spune actorul Dragnea. „Sunt furios că ţara mea este monitorizată”, repetă actriţa Dăncilă fără să stea pe gânduri. „Sunt tratat precum un hoţ”, spune Dragnea. La fel repetă şi Dăncilă.

„Sunt un băiat cinstit”, mai spune actriţa care o joacă pe Dăncilă repetând vorbele „păpuşarului” Dragnea. „Să-mi rad mustăţile dacă am minţit”, mai repetă ea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Răzvan Alexandru Răzvan Alexandru
    Materialului franţujilor e mult sub nivelul penibilităţilor Times New Roman, ceea ce e chiar o performanţă remarcabilă. Dacă aş avea un ***l la Palatul Elysee, însurat cu mă-sa mare, fosta lui profă din liceu - m-aş gândi de 2 ori înainte să fac mişto de liderii altora.
  • Mihai Mihai
    Canalul ARTE nu e acelasi care a facut filmuletul elogiator pentru Kovesi? Si care, in general, face filmulete politice legate de anumite preferinte politice din Romania? Nu m-ar mira sa fie foarte multi romani acolo sau, daca tot sunt pan-europeni sa fie finantati de anumite grupuri policitice din parlamentul european pentru a le face jocurile. PS De ce se numeste ARTE daca nu are nimic de a face cu ARTA? (ARTE, the European culture TV channel, free and on demand - dar practic are mai multe legaturi cu politica)
  • bing bing
    trebuie sa iti faci un cont de wordpress si sa folosesti la inregistrare aceeaşi adresa de email care o folosesti la comentat pe paginademedia
    Acolo pe wordpress pui tu o poza de profil, ce anume vrei, imagine cu litera etc si va aparea si aici pe paginademedia cand comentezi
  • "bing " nu te supara ca te întreb dar cum tiai pus imaginea cu initiala "b" de la numele tau bing
  • RMC info RMC info
    De notat: canalul Arte nu este unul numai francez sau franco-german ci si unul pan-european.

    Așa că ironizarea Veoricăi și a șefului său a fost una continentala.
  • bing bing
    dati-i raport la video, ne face tara de ras, pamflete deastea facem la noi acasa
  • Ghreh q Ghreh q
    Minunat in absolut

Trimite un comentariu

sus