Skip to main content

VIDEO. Viorica Dăncilă, ironizată drept marioneta lui Dragnea într-o emisiune de satiră la o televiziune franceză

 
VIDEO. Viorica Dăncilă, ironizată drept marioneta lui Dragnea într-o emisiune de satiră la o televiziune franceză
Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea, ironizați într-un pamflet la postul Arte

De râsul...francezilor. Postul francez de televiziune ARTE a difuzat, în emisiunea „28 minutes”, un clip satiric în care premierul Viorica Dăncilă şi liderul PSD Liviu Dragnea sunt personaje principale.

În scenariul satiric, Dăncilă este reprezentată drept o păpuşă manevrată de păpuşar, liderul PSD, notează Adevărul.ro, publicația care a descoperit filmulețul. Întregul scenariu are la bază discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European.

Publicitate

Aflăm din filmuleț că Viorica Dăncilă a conduce guvernul din luna ianuarie după ce a fost impusă de „puternicul conducător al social democraților, chiar el condamnat, în 2015, pentru fraudă electorală” (Liviu Dragnea). După introducerea celor doi urmează și minisceneta cu cei doi actori: unul o interpretează pe Viorica Dăncilă, ținând un discurs, iar în spatele ei un alt actor ce-l interpretează pe Liviu Dragnea și care îi șoptește Vioricăi cuvânt cu cuvânt discursul. 

„Sunt furios că țara mea este monitorizată!”, spune actorul Dragnea. „Sunt furios că țara mea este monitorizată”, repetă actrița Dăncilă fără să stea pe gânduri. „Sunt tratat precum un hoț”, spune Dragnea. La fel repetă și Dăncilă. 

„Sunt un băiat cinstit”, mai spune actrița care o joacă pe Dăncilă repetând vorbele „păpușarului” Dragnea. „Să-mi rad mustățile dacă am mințit”, mai repetă ea.  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Materialului franţujilor e mult sub nivelul penibilităţilor Times New Roman, ceea ce e chiar o performanţă remarcabilă. Dacă aş avea un ***l la Palatul Elysee, însurat cu mă-sa mare, fosta lui profă din liceu - m-aş gândi de 2 ori înainte să fac mişto de liderii altora.
  • Canalul ARTE nu e acelasi care a facut filmuletul elogiator pentru Kovesi? Si care, in general, face filmulete politice legate de anumite preferinte politice din Romania? Nu m-ar mira sa fie foarte multi romani acolo sau, daca tot sunt pan-europeni sa fie finantati de anumite grupuri policitice din parlamentul european pentru a le face jocurile. PS De ce se numeste ARTE daca nu are nimic de a face cu ARTA? (ARTE, the European culture TV channel, free and on demand - dar practic are mai multe legaturi cu politica)
  • trebuie sa iti faci un cont de wordpress si sa folosesti la inregistrare aceeaşi adresa de email care o folosesti la comentat pe paginademedia
    Acolo pe wordpress pui tu o poza de profil, ce anume vrei, imagine cu litera etc si va aparea si aici pe paginademedia cand comentezi
  • "bing " nu te supara ca te întreb dar cum tiai pus imaginea cu initiala "b" de la numele tau bing
  • De notat: canalul Arte nu este unul numai francez sau franco-german ci si unul pan-european.

    Așa că ironizarea Veoricăi și a șefului său a fost una continentala.

Trimite un comentariu