Skip to main content

13 parlamentari, plângere la Poliție împotriva Papaya Advertising pentru clipul „Copiii referendumului”

 
13 parlamentari, plângere la Poliție împotriva Papaya Advertising pentru clipul „Copiii referendumului”

Situație fără precedent. 13 parlamentari au depus la Poliție o plângere contra agenției Papaya Advertising pentru spotul publicitar „Copiii Referendumului”, apărut în online și pe TV cu câteva zile înainte de Referendum. 

Publicitate

Robert Tiderle, șeful agenției Papaya, a primit chiar astăzi o citație, prin care era invitat la Poliție marți, 6 noiembrie, potrivit unui anunț postat astăzi pe pagina sa de Facebook. 

„Ca urmare a sesizării (...), ce are ca obiectul memoriul adresat de un grup de 13 parlamentari cu privire la clipul intitulat Copiii Referendumului realizat de SC. Papaya Advertising SRL, vă invităm să vă prezentanți în data de 6.11.2018 orele 8.30, la sediul Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR (...) în vederea clasrificării tuturor aspectelor referitoare la obiectul sesizării”, arată citația primită de Tiderle. 

Reamintim că Papaya Advertising a lansat pe 1 octombrie o campanie anti-referendum inspirată de serialul Povestea Slujitoarei. „Depinde de noi ce viitor le pregătim. Dacă vă pasă, stați în casă”, era îndemnul din clipul publicitar. 

Anunțul lui Robert Tiderle, în continuare: 

 

VIDEO. Spotul Papaya "Copiii Referendumului"

Citește și: 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • I'a durut ff tare pierderea referendumului...*** Folosesc la modul cel mai odios M.A.I-ul...iar politia se pare ca executa aceste ordine tampite, fara sa-si dea seama in ce hal afecteaza imaginea Politiei Romane. Astfel de politie a gandului o aveam doar pe vremea Securitatii...asta ca sa va dati seama in ce hal am ajuns, cu PSD-ul la putere. Noroc ca inca mai avem procuratura oki, dar dupa ce ne vor confisca si zona justitiei...la revedere cu ideea de drepturile omului in Romania. Pe de alta parte, CpF a raspandit numai clipuri ce incita la ura si fake-news-uri. A fost ca pe vremea lu' Hitler, cand si atunci se sustinea ca o minoritate vine sa fure copiii tarii. Politia aici nimic? Mai ales ca avem un articol in codul penal ce interzice comunicarile publice ce indeamna la discriminare si ura fatza de alti oameni ?

Trimite un comentariu