Skip to main content

13 parlamentari, plângere la Poliţie împotriva Papaya Advertising pentru clipul „Copiii referendumului”

 
13 parlamentari, plângere la Poliţie împotriva Papaya Advertising pentru clipul „Copiii referendumului”

Situaţie fără precedent. 13 parlamentari au depus la Poliţie o plângere contra agenţiei Papaya Advertising pentru spotul publicitar „Copiii Referendumului”, apărut în online şi pe TV cu câteva zile înainte de Referendum.

Publicitate

Robert Tiderle, şeful agenţiei Papaya, a primit chiar astăzi o citaţie, prin care era invitat la Poliţie marţi, 6 noiembrie, potrivit unui anunţ postat astăzi pe pagina sa de Facebook.

„Ca urmare a sesizării (...), ce are ca obiectul memoriul adresat de un grup de 13 parlamentari cu privire la clipul intitulat Copiii Referendumului realizat de SC. Papaya Advertising SRL, vă invităm să vă prezentanţi în data de 6.11.2018 orele 8.30, la sediul Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR (...) în vederea clasrificării tuturor aspectelor referitoare la obiectul sesizării”, arată citaţia primită de Tiderle.

Reamintim că Papaya Advertising a lansat pe 1 octombrie o campanie anti-referendum inspirată de serialul Povestea Slujitoarei. „Depinde de noi ce viitor le pregătim. Dacă vă pasă, staţi în casă”, era îndemnul din clipul publicitar.

Anunţul lui Robert Tiderle, în continuare:

VIDEO. Spotul Papaya "Copiii Referendumului"

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    I'a durut ff tare pierderea referendumului...*** Folosesc la modul cel mai odios M.A.I-ul...iar politia se pare ca executa aceste ordine tampite, fara sa-si dea seama in ce hal afecteaza imaginea Politiei Romane. Astfel de politie a gandului o aveam doar pe vremea Securitatii...asta ca sa va dati seama in ce hal am ajuns, cu PSD-ul la putere. Noroc ca inca mai avem procuratura oki, dar dupa ce ne vor confisca si zona justitiei...la revedere cu ideea de drepturile omului in Romania. Pe de alta parte, CpF a raspandit numai clipuri ce incita la ura si fake-news-uri. A fost ca pe vremea lu' Hitler, cand si atunci se sustinea ca o minoritate vine sa fure copiii tarii. Politia aici nimic? Mai ales ca avem un articol in codul penal ce interzice comunicarile publice ce indeamna la discriminare si ura fatza de alti oameni ?
  • Marian S. Marian S.
    Se pare ca liderul absolut este o "altoire" intre Dragnea si Tariceanu, daca va uitati cu atentie !
  • Iuli Iuli
    Si care-s parlamentarii?
    Scrieti o stire de dragul de a o scrie?
  • Goog Goog
    Daa grav regi si regine. Numai unii consacrați.
  • bing bing
    la PSD-isti nu le convine adevarul

Trimite un comentariu

sus