Skip to main content

De la o emisiune pe site-ul Andreei Esca, la o carte. Bogdan Nicolai și Gáspár György lansează volumul #Love is fun – iubirea și sexul

 
De la o emisiune pe site-ul Andreei Esca, la o carte. Bogdan Nicolai și Gáspár György lansează volumul #Love is fun – iubirea și sexul
Bogan Nicolai și Gáspár György

Drumul de la emisiune online, la carte. Gáspár György (psiholog clinician şi psihoterapeut relaţional) și Bogdan Nicolai (jurnalist de radio, televiziune şi presă scrisă) lansează „#Love is fun – iubirea și sexul, în același pat”, inspirată de tematica emisiunii Love is fun de pe A List Magazine, publicație deținută de Andreea Esca. 

De altfel, Andreea Esca semnează și prefața volumului care va apărea pe 5 decembrie în librăriile mari din țară, la prețul de 35 de lei. Cartea este disponibilă în precomandă, cu autograful autorilor, pe site-ul paginadepsihologie.ro, în perioada 27 noiembrie – 4 decembri. 

Publicitate

„#LoveIsFun abordează o serie de subiecte de maxim interes pentru zilele noastre, precum: siguranța relațională, (in)fidelitatea, gelozia, dragostea în vremea Facebook și a rețelelor sociale, inteligența erotică, alfabetizarea sexuală și neadevărurile pe care ni le spunem despre sex, viața de cuplu când suntem părinți, și le oferă tuturor celor care se află într-un cuplu sau sunt în căutarea unei relații o hartă care-i poate ajuta să navigheze mai sănătos printre provocările vieții în doi”, spun semnatarii carții.

#LoveIsFun este a patra carte semnată de către psihologul Gáspár György, după Copilul invizibil (Curtea Veche Publishing, 2016), Revoluția iubirii: o altfel de poveste despre atașament și relații (Editura Pagina de Psihologie, 2017) și Mindfulness Urban (Curtea Veche Publishing, 2018) și este primul volum de non-ficțiune semnat de jurnalistul Bogdan Nicolai.

Despre Gáspár György

Gáspár György are o experiență de 12 ani în psihologia clinică şi psihoterapia de cuplu şi familie. În 2013 a inițiat programul național #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia. Este co-fondator al platformei paginadepsihologie.ro și președinte al Asociației Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie.

Despre Bogdan Nicolai

Bogdan Nicolai este jurnalist cu o experiență în presa scrisă, radio și tv. Fost director de programe la MTV, realizator al matinalului ProFM, scenarist la Vocea României, a lucrat și pentru The ONE, ProMotor sau Times New Roman. Colaborează cu publicația A List Magazine, pentru care realizează emisiunile Life Coach și Love is fun (împreună cu psihologul Gáspár György).

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu