Skip to main content

Ce trebuie să ştii despre pachetul Paginademedia Database

 
Ce trebuie să ştii despre pachetul Paginademedia Database

Paginademedia.ro lansează pachetele Paginademedia Database pentru anul 2019.

Publicitate

Ce este pachetul Paginademedia Database pentru companii?

Pachetul Paginademedia Database pentru companii un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, dar şi un număr de advertoriale pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor şi agenţiilor de PR, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Pachetul conţine mai multe variante, în funcţie de numărul de advertoriale/lună.

Pentru oferte legate de pachetul Paginademedia Database pentru anul 2019, dar şi pentru alte detalii, scrieţi la adresa:

Câteva exemple despre cum sunt publicate materialele din seria Database, aici.


Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Paginademedia Database este integrată pe Home Page şi vizibilă pentru cititori

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Orbesteanu Antoaneta Orbesteanu Antoaneta
    Vreau sa va rog sa nu mai cumparati serialele turcesti in care tot timpul una plange incontinuu iar ceilalti se omoara intre ei , si toti dau dovada de o prostie monumentala ,toti in toate serialele lor nu stiu sa comunice , raman uitandu-se uni la altii ca proasta in papusoi ,toti sunt depresivi ,nu am vazut pe nimeni sa rada sau sa faca vreo glumita ceva ,sunt oribile , nici macar de sarbatori nu bagati seriale vesele , frumoase , haioase vai de voi in ce hal ati decazut
  • Ionel Ionel
    salut cat costa un articol cu 2 linkuri dofollow??

Trimite un comentariu

sus