Skip to main content

Emisiune nouă la Digi 24, cu Cristian Tudor Popescu: Emisiunea CineTePrinde renaşte în CinemaTePeca

 
Emisiune nouă la Digi 24, cu Cristian Tudor Popescu: Emisiunea CineTePrinde renaşte în CinemaTePeca

Cristian Tudor Popescu își va relua rolul de comentator de film cu o nouă emisiune la Digi 24. Emisiunea se va numi CinemaTePeca și va fi difuzată, începând cu 1 decembrie, în fiecare sâmbătă seară, de la 21.00.

Publicitate

CTP revine în rolul de critic de film, de data aceasta la Digi 24, după ce a prezentat în trecut CineTePrinde, la Pro Cinema. 

Cristian Tudor Popescu:

„Îmi pun din nou pălăria de filmofil ca să povestesc despre marele ecran pe micul ecran. Emisiunea CineTePrinde, 9 ani la Pro Cinema, renaşte în CinemaTePeca, la Digi24.”

Ce filme vom vedea la CinemaTePeca

În prima ediție, pe 1 decembrie, de la ora 21:00, CTP va comenta primul film difuzat de Digi24 „Pădurea spânzuraților”, capodopera scriitorului Liviu Rebreanu, care a primit un an mai târziu premiul de regie la festivalul de la Cannes. Ultimul film regizat de Liviu Ciulei, „Pădurea spânzuraților”, a adus și consacrarea lui Victor Rebengiuc, aflat atunci la începutul carierei.

Seria CinemaTePeca va avea o ediție și duminică, pe 2 decembrie, de la aceeași oră, când telespectatorii vor putea vedea filmul Moromeții, regizat după romanul lui Marin Preda, în regia lui Stere Gulea.

Începând cu sâmbăta următoare, emisiunea CinemaTePeca va avea câte o ediție în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 21:00.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu