Skip to main content

Digi 4K difuzează primele meciuri de fotbal, în format Ultra HD. Programul partidelor

 
Digi 4K difuzează primele meciuri de fotbal, în format Ultra HD. Programul partidelor

Digi 4K va difuza astăzi primele partide de fotbal european în format Ultra HD.

Publicitate

Postul din grupul RCS&RDS va transmite Olympique Lyon vs. Manchester City (în direct şi la Digi Sport 4), de la ora 22.00.

În plus miercuri, 28 noiembrie, de la aceeaşi oră, se va transmite meciul dintre Paris Saint-Germain şi Liverpool (în direct şi la Digi Sport 1).

Joi, 29 noiembrie (ora 22:00), postul va difuza confruntarea dintre Chelsea şi PAOK Salonic (în direct şi la Digi Sport 1), din Europa League.

Digi 4K este disponibil doar în grila Digi TV (cablu digital), gratuit, pentru perioada de testare, iar identificarea canalului se realizează doar prin rescanare. Pentru a viziona corect şi la calitatea 4K programele televiziunii, abonaţii trebuie să deţină un televizor cu rezoluţie Ultra HD.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Am tot verificat de la hd la 4k, dar la mine se vede mai slab în 4k în comparație cu hd. În 4k parcă se văd ''umbre'' dacă jucatorii sau balonul au o viteza mai mare. Și este mai clar în hd. In 4k parca este foarte putin in ceață, fiind în teste, poate vor mai face ceva reglaje, bănuind ca este filmat meciului în 4k. Nu port ochelari. Am un Sharp UHD de 140 cm. PĂREREA MEA
  • Liviu Pomojnicu Liviu Pomojnicu
    Salut!Cred că ar trebui respectată compatibilitatea transmisiei tv indiferent de rezoluția nativă a televizoarelor.Deci ar trebui ca începând de la rezolutia SD, trecând prin HD și Full HD să ajungem la Ultra HD(nu 4k,care este pentru cinema),cu posibilitatea de a urmări respectivul canal toți abonații! Dacă fiecare dintre noi consideră că trebuie(și merită) făcut un update la un tv UHD,e o alegere personală!Nu cred ca Digi vrea neapărat să schimbăm televizoarele(sau poate da!)Cam atât...! Stimă tuturor!
  • Carcotasul Carcotasul
    Vai de capul vostru si a limbii romane !
    Iustin: Ce cauta ,,Apoi,, in fraza ? Care-i legatura intre ,,Apoi,, si ,,este....,, ? Dupa ,,buna,, trebuie semnul exclamarii, nu punct.
  • Alex Alex
    @Adi Singur Acasa ca si multe alte filme trase pe pelicula pot fi remasterizate in 1080p pe bune. Deci, dintr-o pelicula (poza) de 35 mm poate fi scos foarte bine un 1080p, chiar si un 2160p, dar la acesta calitatea e sesizabil ne4K.
    Si da, daca meciurile nu-s filmate 4K, se face upscale din 1080i.
  • Boot Boot
    Bravo lor. Întotdeauna niste dulăi dilai comenteaza aiurea si arunca niste pietre, sa nu ne ducem degeaba dupa ele sa le ridicam
  • s0rin s0rin
    Meciurile sunt transmise și de BT Sport 4K și beIN 4K.
  • Adi Adi
    O tzeapa tot este la mijloc! Aceste meciuri NU sunt filmate 4K !! Atunci cum poti difuza ceva 4K daca nu e.....4K?? Da, si Protv, de exemplu, va difuza Singur acasa pe un canal HD.Dar filmul NU a fost filmat HD!! Si aici e acelasi lucru.O pacaleala pentru cei care nu cunosc.
  • s0rin s0rin
    Canalul nu este transmis pe aceeași frecvență în toate localitățile.
    Dacă scanezi manual (și nu automat) sigur o să-l găsești.
    Aici este o listă cu câteva frecvențe confirmate din diferite localități:
    http://satelit-info.com/phpBB3/viewtopic.php?f=53&t=2868
  • jk jk
    Trebuie sa dai cautare în grila
    P.S.Eu am tv cu led,dar nu 4k,nu pot sa vad imagini,doar audio
  • iustin iustin
    Invata sa scrii inainte sa comentezi:
    "lam cautat"
    "anainte"
    "l-a iei"
    Vai de capul tau ...
    Si vezi ca mai trebuie si televizor compatibil, da ?
    Apoi, canalul nu a fost introdus in grila digitala din toata tara, este in teste in cateva orase. Informeaza-te inainte de a posta.
    Sa ai o zi buna.
  • Cosmin Cosmin
    Nu ai cautat bine. Eu l-am gasit foarte usor. Intre timp sa cauti si un dictionar de gramatica al limbii romane. :)
  • Marius Marius
    Și tu tragi doar țepe limbii române, dar dacă citești ceea ce este scris în articol vei vede că acest post se recepționează pe televizoare compatibile 4k și după o rescanare. Sunt abonat DIGI și recepționez DIGI 4K (Hunedoara pe 490000 kHz, modulație QAM 256).
  • amer1knu amer1knu
    Lam cautat si nu este! Teapa marca Digi! De la anceput numai tepe dau digi! Anainte era mai bine l-a iei, acum numai tzepe!

Trimite un comentariu

sus