Skip to main content

Digi FM a împlinit trei ani de la lansare

 
Digi FM a împlinit trei ani de la lansare

Digi FM, la trei ani. Postul de radio al RCS a împlinit astăzi trei ani de când s-a transformat din Info Pro în Digi FM. Sărbătoarea a început de la matinalul lui Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru. Aceștia l-au primit pe Smiley, care a fost prezent la fiecare aniversare de până acum.

„La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi””, au spus reprezentanții Digi FM.

Publicitate

Postul de radio a sărbătorit al treilea an de emisie, după ce postul Info Pro a trecut printr-un proces de rebranding. Reamintim că în anul 2014, RCS RDS a cumpărat de la CME (Central Media Enterprises) posturile de radio Pro FM, Info Pro, Dance FM și Music FM.

În 2015, Info Pro s-a transformat în Digi FM, după ce a primit aprobarea de la CNA.

Rețeaua Digi FM (fostul Info Pro) redifuza în proporție de peste 60% postul Pro FM. Cosmin Prelipceanu, manager de proiect al Digi FM, declara că din toamna lui 2015, postul Digi FM va fi relansat cu conținut propriu așa cum RCS&RDS își luase angajamentul.

„Noi am înțeles din licența InfoPro că este un radio de informații. Ne dorim să facem un radio de informații. Licența InfoPro pentru noi este nevoia de a avea un radio național de informare. Vă propunem să preluăm această licență și să o transformăm în Digi FM. Credem că există această nevoie. Vom avea o redacție proprie care va produce conținut de radio și pentru radio.”, spunea Cosmin Prelipceanu, pe atunci manager de proiect, despre rebrandingul Info Pro la CNA.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Am incetat sa-l mai ascult de cand au schimbat felul in care-si aleg muzica. Era mai proaspata la inceputuri, acum se pierde in peisaj. La fel ca Europa FM, dar care compenseaza totusi pe partea de matinal/Romania in direct.
  • Pacat....dezamagit de Digi FM! Ma asteptam sa fie ceva similar cu RFI, dpdv al calitatii emisiunilor. La RFI, e ciudata doar muzica...inteleg, frantuzeasca...dar Dgi FM...trist, copie palida a Europa FM (care are aceeasi problema cu muzica, din punctul meu de vedere slaba si repetitiva).

    Dar emisiuni, ioc(!). Matinal cu glume rasuflate, stiri...cu greseli gramaticale si emisiuni de interes...aproape deloc. Competitor pentru Europa FM? Slabe sanse, cu emisiuni ca "Romania in Direct" sau "Avocatul Diavolului". Deci, RFI totusi....sau Netflix ;) :))

    Pacat de brand...

Trimite un comentariu