Skip to main content

ÎN SFÂRȘIT. Discovery Channel România se vede și HD. Pe ce rețele

 
ÎN SFÂRȘIT. Discovery Channel România se vede și HD. Pe ce rețele
Discovery Channel România HD

Discovery Channel România emite în HD, pentru prima oară în acest an, după 12 ani de la lansarea postului în România.

Publicitate

Canalul Discovery Channel România HD a intrat în grila de programe o operatorului UPC, de la 1 noiembrie, pe poziția 187.

Varianta HD a fost lansată pe piața românească în primăvară, dar până acum canalul era doar în grila de programe a furnizorului de televiziune prin satelit Focus Sat, operator cu câteva sute de mii de abonați (350.000).

Discovery Networks mai emite în România în variantă HD canalul Discovery HD Showcase, un program disponibil la nivel internațional, cu un conținut diferit de Discovery Channel România.

Reamintim că, în ianuarie 2018, Discovery Channel România a renunțat la feed-ul pentru România și a trecut la cel pan-european, însă fără modificări la nivel de subtitrări și publicitate. 

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • 1. Discovery este prezent pe piața din România începând cu 1997, conform website-ului oficial, https://www.discovery.ro/despre-noi - "Expansiunea internaţională a canalului a început în 1989, odată cu intrarea sa pe piaţa din Marea Britanie, iar apoi, în 1997, Discovery a fost lansat în România şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Est". În urmă cu 12 ani, mai exact în iunie 2006, au început doar să difuzeze promo-uri în limba română, la care au renunțat la începutul acestui an.

    2. În România, nu doar Discovery Showcase este emis în variantă HD, ci toate cele 11 posturi, mai puțin TLC.

Trimite un comentariu