Skip to main content

Dragoş Stanca, poziţie în scandalul Papaya, chemată la poliţie: „Întreaga industrie de media si comunicare ar trebui să ia o poziţie fermă si să condamne public acest gest"

 
Sursa foto: IQads
Sursa foto: IQads

REACŢIE. "Întreaga industrie de media si comunicare, cu organizaţiile ei, ar trebui să ia o poziţie fermă si să condamne public acest gest", spune Dragoş Stanca, om de comunicare, cu privire la plângere depusă la poliţie de 13 parlamentari împotriva agenţiei de publicitate Papaya Advertising pentru clipul "Copiii referedumului".

Publicitate

Stanca consideră că întreaga industrie de comunicare ar trebui să se mobilizeze şi adaugă că „întorsul privirii în altă direcţie, când au loc astfel de derapaje, nu e o soluţie.

„Nu stiu despre voi, dar eu nu vreau să trăiesc într-o ţară în care să ajung să dau cu subsemnatul la Poliţie - la Direcţia Pentru Investigaţii Criminale (say, what?) - pentru o campanie de comunicare (bună, rea, discutabilă, pe gustul meu sau nu, e total irelevant câtă vreme nu a încălcat vreo lege) doar pentru că nu le e pe plac unora care, vremelnic, au ajuns prin Parlament”, a mai adăugat Stanca.

Citeşte şi: 13 parlamentari, plângere la Poliţie împotriva Papaya Advertising pentru clipul „Copiii referendumului”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    daca au avut acord scris de la parintii copiilor, ca elevii sa ia parte la filmari, care e problema? asa cum unii au facut spoturi cum i-a taiat capul proreferendum, asa si astia au facut un spot cum i-a taiat capul antireferendum. repet, care e problema?
  • Varanu' Varanu'
    Vai, saracii pesedisti, nu suporta sa vada copii folositi in chestiuni de politica :-) Ia vedeti voi cum sunt pusi sa defileze si sa stea in cap copiii in fata guvernantilor: https://adevarul.ro/locale/pitesti/fetita-stat-cap-premierul-dancila-8_5ad9ee57df52022f750bfc54/index.html
    https://www.libertatea.ro/stiri/copii-de-gradinita-au-defilat-fata-premierului-viorica-dancila-la-pitesti-2224156
  • mihai mihai
    O penibilitate de clip,nici eu nu vreau sa traiesc intr-o tara in care se folosesc copiii in chestouni de politica,sa inteleg ca daca ai fost la vot trebuie sa fi ars pe rug? Sa arzi tu cu toata echipa ta de nenorociti.
  • hariseldon hariseldon
    bravo johhny....
  • johhny bravo johhny bravo
    Clipul mi se pare foarte lung, trimiterile prea sofisticate (big brother, serialul) si nu mi-e clar cui se adreseaza. Pe cei nehotarati sigur ii sperie si e asa de subtil incat pana la final nu mai intelegi: cine arde pe rug pe cine? si de ce? Iar apelul martirului Stanca e ridicol. Hai sa nu exageram, nu e nicio drama aici, povestea se va stinge in doua zile.

Trimite un comentariu

sus