Skip to main content

Dragoş Stanca, poziție în scandalul Papaya, chemată la poliție: „Întreaga industrie de media si comunicare ar trebui să ia o poziție fermă si să condamne public acest gest"

 
Dragoş Stanca, poziție în scandalul Papaya, chemată la poliție: „Întreaga industrie de media si comunicare ar trebui să ia o poziție fermă si să condamne public acest gest"
Sursa foto: IQads

REACȚIE. "Întreaga industrie de media si comunicare, cu organizațiile ei, ar trebui să ia o poziție fermă si să condamne public acest gest", spune Dragoș Stanca, om de comunicare, cu privire la plângere depusă la poliție de 13 parlamentari împotriva agenției de publicitate Papaya Advertising pentru clipul "Copiii referedumului". 

Stanca consideră că întreaga industrie de comunicare ar trebui să se mobilizeze și adaugă că „întorsul privirii în altă direcție, când au loc astfel de derapaje, nu e o soluție.

Publicitate

„Nu stiu despre voi, dar eu nu vreau să trăiesc într-o țară în care să ajung să dau cu subsemnatul la Poliție - la Direcția Pentru Investigații Criminale (say, what?) - pentru o campanie de comunicare (bună, rea, discutabilă, pe gustul meu sau nu, e total irelevant câtă vreme nu a încălcat vreo lege) doar pentru că nu le e pe plac unora care, vremelnic, au ajuns prin Parlament”, a mai adăugat Stanca

Citește și13 parlamentari, plângere la Poliție împotriva Papaya Advertising pentru clipul „Copiii referendumului”

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • daca au avut acord scris de la parintii copiilor, ca elevii sa ia parte la filmari, care e problema? asa cum unii au facut spoturi cum i-a taiat capul proreferendum, asa si astia au facut un spot cum i-a taiat capul antireferendum. repet, care e problema?
  • Vai, saracii pesedisti, nu suporta sa vada copii folositi in chestiuni de politica :-) Ia vedeti voi cum sunt pusi sa defileze si sa stea in cap copiii in fata guvernantilor: https://adevarul.ro/locale/pitesti/fetita-stat-cap-premierul-dancila-8_5ad9ee57df52022f750bfc54/index.html
    https://www.libertatea.ro/stiri/copii-de-gradinita-au-defilat-fata-premierului-viorica-dancila-la-pitesti-2224156
  • O penibilitate de clip,nici eu nu vreau sa traiesc intr-o tara in care se folosesc copiii in chestouni de politica,sa inteleg ca daca ai fost la vot trebuie sa fi ars pe rug? Sa arzi tu cu toata echipa ta de nenorociti.
  • Clipul mi se pare foarte lung, trimiterile prea sofisticate (big brother, serialul) si nu mi-e clar cui se adreseaza. Pe cei nehotarati sigur ii sperie si e asa de subtil incat pana la final nu mai intelegi: cine arde pe rug pe cine? si de ce? Iar apelul martirului Stanca e ridicol. Hai sa nu exageram, nu e nicio drama aici, povestea se va stinge in doua zile.

Trimite un comentariu