Skip to main content

Schimbări în noua emisiune a Andreei Mantea de la Kanal D. Mai puțini concurenți, mai multe ore

 
Schimbări în noua emisiune a Andreei Mantea de la Kanal D. Mai puțini concurenți, mai multe ore

MODIFICARE. Kanal D schimbă ora pentru emisiunea prezentată de Andreea Mantea. Reality show-ul „Puterea Dragostei” începe lunea viitoare, de la ora 10:00. Inițial era programată de la ora 11:00. 

Publicitate

Reamintim că emisiunea va fi difuzată zilnic de luni până sâmbătă, astfel:

  • De luni până vineri, emisiunea va avea câte două ediții, una de la 10.00 - 12.00 și de la 13.00 la 15.00.
  • Sâmbăta emisiunea e de la 15.30 

Kanal D anunțase inițial că în emisiune vor participa șapte femei și șapte barbați, însă potrivit ultimului comunicat de presă al postului și acest lucru s-a schimbat. În show-ul matrimonial vor intra șase femei și șase bărbați.

Filmările au început și au loc în Turcia, la Istanbul, anunță reprezentanții postului.

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • eu consider ca cine ar trebui sa cistige premiu la finalul saptamini,sa mai fie si alti concurenti, nu... numai Jador si Bianca. Iar cei doi nici pedepse nu stiu sa dea,la ei acele pedepse sunt niste jocuri de doi ani si cinci luni.nu stiu de ce o mai tineti pe Roxana ca si asa strica imaginea la toti concurenti care se afla in acest show.singurul cuplu care se va forma pe parcus va fi intre Mocanu_ Ana Maria.
  • Se pare că au anulat difuzarea noilor sezoane din "Ochii din umbră" și "Roata Norocului". Au anunțat pe TV și pe site că "Ochii din umbră" va debuta pe 4 noiembrie, însă pe 4 și 11 au continuat cu reluările. "Roata Norocului" a debutat cu prima ediție din noul sezon pe 3 noiembrie, însă sâmbăta aceasta nu a mai fost.

    În programul de pe site, sâmbătă și duminică Exatlon-ul a fost extins până la 00.00, iar după aceea e un film horror (sâmbătă) și reluare cu "Ochii din umbră" (duminică).
  • Este o emisiune pentru turci exact cum este in tara lor cu harem poate sa ramana si aceasta floare desfacuta in Turcia le muta ora , pentru ca audientele din toamna aceasta sunt catastrofale pentru turci , fac exact ca si antenuta nu mai asteapta primavara toate programele le baga una dupa alta

Trimite un comentariu