Skip to main content

NATIONS LEAGUE. Meciul România - Lituania se vede mâine la Pro TV. Muntenegru - România, marți

 
NATIONS LEAGUE. Meciul România - Lituania se vede mâine la Pro TV. Muntenegru - România, marți
Sursă foto | Facebook - Echipa națională de fotbal a României

NATIONS LEAGUE. Echipa de fotbal a României joacă ultimele două partide ale anului în Nations League, competiția preliminară Campionatului European din 2020. Duelurile decisive pentru poziția din clasamentul grupei, cu Lituania și Muntenegru, se văd la Pro TV zilele următoare.

Primul dintre acestea, returul cu Lituania de la Ploiești va fi difuzat sâmbătă seara, de la ora 21:45. Ultimul duel al României din faza grupelor, cu Muntenegru, se vede marți seara, de la ora 21:45

Publicitate

Astfel, cele două meciuri încheie parcursul României în grupele Nations League. Tricolorii au învins Lituania în tur cu 2-1 și au remizat cu Muntenegru la Ploiești. 

Sâmbată, 17 noiembrie

  • România - Lituania, de la ora 21:45

Marți, 20 noiembrie 

  • Muntenegru - România, de la ora 21:45

În acest moment, naționala se află pe poziția a treia în grupă, cu șase puncte, cu două puncte mai puțin decât liderul Serbia și cu unul singur mai puțin decat Muntenegru.

Amintim că, postul de televiziune a achiziționat, în următorii cinci ani, drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei naționale.

UEFA Nations League este o competiție internațională de fotbal nou lansată, la care participă echipele naționale de fotbal afiliate UEFA și care înlocuiește, în mare parte, meciurile amicale disputate de echipele naționale.

Echipele câștigătoare de grupă vor primi premii substanțiale în bani și, mai important, șansa unui baraj pentru Europeanul din 2020. Pro TV va transmite toate meciurile din Euro 2020, prima ediție în care patru meciuri au loc la București, anunță reprezentanții postului.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu