Skip to main content

VIDEO. Bogdan Naumovici, despre gestul obscen al lui Iordache: „Dacă ai ajuns să îl înjuri, nu te mira că te înjură înapoi. Tu ai coborât acolo limbajul”

 

VIDEO - 10 ANI. "Mesaj pentru bulă" de la publicitarul Bogdan Naumovici, după gestul obscen făcut în Parlament de fostul ministru al Justiției, Florin Iordache.

Dacă tu ai început să îi înjuri, te mai miri că te înjură înapoi?

Publicitate

Este și o urmare a hashtag-ului contra PSD, care a circulat în mediul online acum câteva luni, spune șeful agenției 23 Communication Ideas. Publicitarul Bogdan Naumovici a fost invitat la interviurilor aniversare Paginademedia - 10 ani.

Concluzia lui Naumovici și mesajul "pentru bulă":

„Oamenii pe fond au dreptate, dar ajungi să te decredibilizezi în secunda în care abordezi limbajul obscen și pui hashtag obscen, iar apoi te isterizezi ca o fată mare că ți se întoarce vizita. Nu înțeleg, tu ai coborât acolo limbajul. Tu te-ai dus la ei acasă cu injurăturile, pe terenul unde lor le este bine.” 

A spus și că respectul trebuie să fie reciproc, atât din partea cetățenilor cât și partea autorirăților: 

Daca ți se pare că intituția aia trebuie respectată, tu de ce nu ai respectat-o?

Eu nu spun că nu ai motive, dar baga-l în pușcărie. Du-l în fața judecății. Nu-l mai vota.„

Reamintim că fostul ministru al Justiției a avut o ieșire nervoasă, ieri, imediat după ce a susținut un discurs de la tribuna Parlamentului. Acesta a arătat semne obsene opoziției, iar imaginile au rulat pe toate posturile de știri (cum au tratat televiziunile subiectul, AICI).

Bogdan Naumovici, la interviurile 10 ani de Paginademedia:

Sunt mulți care spun: „El e Parlamentar, trebuie să fie un model”

Și eu răspund: „Dar când tu îl înjurai nu mai era model, nu mai era Parlamentar?”

VIDEO. Bogdan Naumovici, la interviurile 10 ani de Paginademedia.ro


Vezi interviul integral cu Bogdan Naumovici, AICI.

Paginademedia.ro: Ești unul dintre cei mai activi oameni din publicitate pe online. Astăzi ai generat ceva discuții în urma a ceea ce s-a întâmplat în Parlament, adică de gestul făcut cu ambele mâini de Florin Iordache.

Bogdan Naumovici: Nu pot să mă abțin, îmi vine să zgândăr câteodată. De partea noastră a bulei, de foarte multe ori aplicăm dublu standard: „Noi avem voie, ei nu au voie

Oamenii pe fond au dreptate, dar ajungi să te decredibilizezi în secunda în care abordezi limbajul obscen și pui hashtag obscen, iar apoi te isterizezi că ți se întoarce vizita. Nu înțeleg, tu ai coborât acolo limbajul. Tu te-ai dus la ei acasă cu injurăturile, pe terenul unde lor le este bine.

Dacă tu ai început să îi înjuri, te mai miri că te înjură înapoi?

Eu pe Facebook mai sunt accesibil doar pritenilor pe care îi cunosc în viața reală și măcar dacă mă contrazic cu cineva, știu cine e.

Sunt mulți care spun: „El e Parlamentar, trebuie să fie un model

Și eu răspund: „Dar când tu îl înjurai nu mai era model, nu mai era Parlamentar?

Daca ți se pare că intituția aia trebuie respectată, tu de ce nu ai respectat-o?

Eu nu spun că nu ai motive, dar baga-l în pușcărie. Du-l în fața judecății. Nu-l mai vota. Dacă ai ajuns să îl înjuri, nu te mira că te înjură înapoi.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu