Skip to main content

Netflix testează, în anumite țări, un abonament mai ieftin, exclusiv pentru mobil. Cât va costa

 
Netflix testează, în anumite țări, un abonament mai ieftin, exclusiv pentru mobil. Cât va costa
Foto: Netflix

Netflix testează o variantă de abonament mai ieftin. Informația a fost confirmată chiar de reprezentanții companiei, pentru revista Variety.

Varianta mai ieftină de abonament ar fi disponibilă exlusiv pentru mobil (varianta standard definition) și prețul este în jur de 4 dolari. Potrivit sursei citate, această variantă de abonare este disponibilă în câteva țări din Asia, incluzând Malaezia.

Publicitate

Oficialii Netflix au spus însă, că acest serviciu este posibil să nu fie implementat la nivel global, iar acum se află în faza de test.

Deocamdată, singurele țări despre care se știe că au acces la versiunea de 4 dolari sunt India și Malaezia, iar Netflix a refuzat să precizeze și alte țări care au acces.

„Ne dorim ca Netflix să fie cât mai accesibil tuturor oamenilor de pe glob. În acest caz, ne propunem să înțelegem dacă există interes în zona consumului pentru dispozitive mobile”, au spus oficialii Netflix pentru Variety.

În România, sunt disponibile trei tipuri de abonamente:

  • 7,99 euro, care nu include varianta HD a producțiilor. Filmele și serialele vor fi vizionate pe un singur dispozitiv.
  • 9,99 euro – vizionarea filmelor și serialelor pe două dispozitive simultan.
  • 11,99 euro, abonamentul premium, ce permite vizionarea simultană a filmelor pe patru dispozitive separate. Vizionare filme în variantă HD și Ultra HD.

Articolul integral de pe Variety.com, disponibil aici

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu