Skip to main content

Poliția a clasat petiţia împotriva Papaya Advertising: „nu au reieşit aspecte de natură penală sau contravenţională”

 
Poliția a clasat petiţia împotriva Papaya Advertising: „nu au reieşit aspecte de natură penală sau contravenţională”

Petiţia împotriva agenţiei Papaya Advertising, privind clipul "Copiii referendumului", a fost clasată de Poliţia Română, anunță agenția News.ro

Motivul? Din cercetări nu au reieşit aspecte de natură penală sau contravenţională.

Publicitate

Poliţia Română anunţă că a înaintat copii ale petiţiei către DGASPC Bucureşti şi Ilfov şi o adresă către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, pentru a face verificări, conform competenţelor.

Potrivit Poliţiei Române, în ceea ce priveşte petiţia împotriva agenţiei Papaya Advertising, "din cercetări nu reies aspecte de natură penală sau contravenţională, astfel că la nivelul IGPR petiţia s-a clasat".

15 parlamentari de la PNL, ALDE şi PSD au reclamat la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului clipul ”Copiii referendumului”, realizat de agenţia de publicitate Papaya Advertising, prin care îndemna la boicotarea referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie, potrivit unui document publicat de petreanu.ro.

„În acord cu textele invocate, vă rugăm să dispuneți o anchetă prin care să cercetați dacă copiii din spotul publicitar au avut acordul părinților la filmarea acestuia, dacă a existat o situație de exploatare a acestora sau dacă acești copii au fost abuzați emoțional sau econoic”, arată documentul postat pe Petreanu pe blogul său, la începutul acestei luni

Din cei 15 semnatari, 10 sunt de la PNL: Cupșa Ioan, Mihalescul Dumitru, Popescu Pavel, Fădor Angelica, Cherecheș Florica, Ardelean Ben-Oni, Sighiartău Robert-Ionatan, Gheorghe Andrei Daniel, Ioniță Antoneta, Neagu Nicolae.

trei sunt de la PSD: Jivan Luminița-Maria, Titus Corlățean, Gabriel-Beniamin Leș.

unul de la ALDE: Cătăniciu Steluța-Gustica.

unul de la Minorități: Groșaru Andi-Gabriel.

Iată spotul Papaya:

Citește și: 

13 parlamentari, plângere la Poliție împotriva Papaya Advertising pentru clipul „Copiii referendumului”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Astia is parlamentarii aia anonimi care sufera de atentie? Nu i-am vazut pe niciunul la TV sau in ziare, parlamentari care dorm in scaune si iau bani cu sacul. Fix ei s-au trezit?

Trimite un comentariu