Skip to main content

Politică, delicatețuri și... actorie. Actorul Răzvan Vasilescu merge duminică în bucătăria lui Dinescu

 
Politică, delicatețuri și... actorie. Actorul Răzvan Vasilescu merge duminică în bucătăria lui Dinescu

Politică și delicatețuri, dar și... actorie. Mircea Dinescu gătește și discută despre actorie, film și teatru alături de actorul Răzvan Vasilescu. Emisiunea culinară se vede duminică, 4 noiembrie, de la ora 15:30

„Dinescu îi pregătește actorului o rețetă de crap uns cu portocală, totul pe un pat de cartofi traşi în tigaie, îl îmbăiază cu vin şi îl bagă la cuptor", menționează reprezentanții postului. 

Publicitate

Răzvan Vasilescu vine direct pe platoruile de filmare ale unui film realizat de regizorul Dominic Dembinski, prin Casa de Producție TVR. Actorul joacă rolul lui Karg din filmul Apostolul Bologa, adaptare a romanului „Pădurea spânzuraţilor” de Liviu Rebreanu. Cei doi vor discuta despre acest film, precum și despre cariera şi destinul actorului. 

De menționat că săptămâna viitoare va avea premiera un alt film în care joacă Răzvan Vasilescu. Este vorba de Moromeții 2, în regia lui Stere Gulea. 

În ultimii ani, Răzvan Vasilescu a avut apariții si în alte producții TV, printre care amintim serialul Ai nostri, de la Pro TV. De asemenea, a avut câteva apariții episodice în Las Fierbinți, tot de la Pro TV. 

Răzvan Vasilescu s-a născut pe 14 august 1954, la Ploiești. A absolvit UNATC şi a jucat pe scenele teatrelor Giuleşti, Nottara şi Bulandra.

A debutat în cinematografie în 1979, cu filmul Un om în Loden, urmat de zeci de alte pelicule dinte care menționăm De ce trag clopotele, Mitică? (1981), Faleze de nisip (1983) ori Vacanţa cea mare (1988) şi îşi dă adevărata măsură a valorii, un adevărat regal actoricesc, în filmul Balanţa (1992) al regizorului Lucian Pintilie.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Alta oroare. Dinescu - alt personaj plătit ca sa facă politică pesedista la TVR. Adus de Radu Irina tinut de coana Gradea. Recitalurile lui de la emisiunea lui Sarmaluta sunt culmea dementei.

Trimite un comentariu