Skip to main content

PE SCURT. Pro Cinema va difuza trilogia Nașul

 
PE SCURT. Pro Cinema va difuza trilogia Nașul
Foto: People

Pro Cinema și-a găsit nașul. Va difuza vineri, sâmbătă și duminică filmele din seria Nașul, regizat de Francis Ford Coppola. Clanul Corleone se va vedea între 23 și 25 noiembrie.

Orele de difuzare ale filmelor din seria Nașul

  • Nașul vineri, 23 noiembrie, ora 22:15,
  • Nașul II, sâmbătă, 24 noiembrie, ora 22:45,
  • Nașul III, duminică, 25 noiembrie, ora 22:30.
Publicitate

Filmele din trilogie sunt bazate pe romanul lui Mario Puzo cu același nume, și spun povestea familiei Corleone, un clan de mafioți din New York. Rolul membrilor familiei mafiote este jucat de actorii Marlon Brando, Al Pacino și James Caan.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Oare de ce pe Pro tv, dupa ora 22.00, nu sunt programate filme de calitate, dar care sunt ceva mai vechi, cum este acest ”Naș” ?
  • Toata prostimea comentează despre unicitatea acestei serii de o idiotenie incomensurabila,precum,"Home alone",dar,la calitate,nimeni nu isi da cu parerea despre Marlon Brando,si,"Nasul",de fapt,vorba romanului,nu poti sa te *** pe gusturile omului.Parca,sunt o grămadă de filme de Crăciun,cu mult peste această hahalera numita home alone..Vorba aia..prost sa fi,noroc ca esti..sa te uiti de 20 s ceva de ani,numai la aceasta cretinitate,e,totusi,prea mult.

Trimite un comentariu