Skip to main content

PE SCURT. Pro Cinema va difuza trilogia Naşul

 
Foto: People
Foto: People

Pro Cinema şi-a găsit naşul. Va difuza vineri, sâmbătă şi duminică filmele din seria Naşul, regizat de Francis Ford Coppola. Clanul Corleone se va vedea între 23 şi 25 noiembrie.

Publicitate

Orele de difuzare ale filmelor din seria Naşul

  • Naşul vineri, 23 noiembrie, ora 22:15,
  • Naşul II, sâmbătă, 24 noiembrie, ora 22:45,
  • Naşul III, duminică, 25 noiembrie, ora 22:30.

Filmele din trilogie sunt bazate pe romanul lui Mario Puzo cu acelaşi nume, şi spun povestea familiei Corleone, un clan de mafioţi din New York. Rolul membrilor familiei mafiote este jucat de actorii Marlon Brando, Al Pacino şi James Caan.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Oare de ce pe Pro tv, dupa ora 22.00, nu sunt programate filme de calitate, dar care sunt ceva mai vechi, cum este acest ”Naș” ?
  • Antihomealone Antihomealone
    Toata prostimea comentează despre unicitatea acestei serii de o idiotenie incomensurabila,precum,"Home alone",dar,la calitate,nimeni nu isi da cu parerea despre Marlon Brando,si,"Nasul",de fapt,vorba romanului,nu poti sa te *** pe gusturile omului.Parca,sunt o grămadă de filme de Crăciun,cu mult peste această hahalera numita home alone..Vorba aia..prost sa fi,noroc ca esti..sa te uiti de 20 s ceva de ani,numai la aceasta cretinitate,e,totusi,prea mult.

Trimite un comentariu

sus