Skip to main content

Pro TV ocoleşte o întrebare importantă: De ce şi-a schimbat obiectul de activitate chiar înainte să ceară ajutor de la stat pentru Las Fierbinţi?

 
Celentano
Celentano

Paginademedia.ro a întrebat, Pro TV a răspuns ca politicienii: cu o "declaraţie". O declaraţie plină de "înflorituri" de PR. Ce întrebări a ocolit Pro TV? Ce a întrebat Paginademedia.ro şi ce a răspuns postul TV?

Publicitate

Înainte, povestea:

Pro TV a solicitat un ajutor de la stat, de la Guvern, de peste un milion de euro. Bani pe care dacă i-ar obţine, ar urma să-i folosească pentru Las Fierbinţi: ediţia de Crăciun şi pentru sezonul de toamnă al anului viitor, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Alţi 800.000 de euro ceruţi de Pro TV ar urma să fie folosiţi pentru un alt proiect, cu numele Sharks - Rechinii.

Programul la care a aplicat Pro TV este pentru "sprijinirea industriei cinematografice".

Pro TV şi-a schimbat obiectul de activitate înainte să ceară ajutor de la stat

În această vară, după ce Guvernul a adoptat Hotărârea privind sprijinirea industriei cinematografice (în iunie), Pro TV şi-a schimbat obiectul principal de activitate, scrie Profit.ro.

Obiectul principal de activitate al Pro TV a fost schimbat, în iulie. Până atunci, era "Activităţi de difuzare a programelor de televiziune”.

Din iulie noul obiect de activitate principal este „Activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune”, notează Profit.ro.

Hotărârea de Guvern a apărut în iunie, Pro TV şi-a schimbat obiectul de activitate principal în iulie, iar în octombrie a aplicat pentru ajutorul dat "industriei cinematografice".

Ce a întrebat Paginademedia.ro şi ce a răspuns Pro TV. Este vreo legătură între schimbarea obiectului de activitate şi ajutorul de la stat?

Paginademedia.ro a trimis către Pro TV câteva întrebări. Răspunsul Pro TV: o "declaraţie".

Întrebările Paginademedia.ro:

1. Care au fost motivele pentru care Pro TV si-a schimbat obiectul de activitate?

2. Are Pro TV în plan producţii cinematografice? Când va produce primul titlu? Ce fel de producţii cinematografice va realiza Pro TV? De ce realizarea de producţii cinematografice este pe primul plan, înainte de producţiile TV?

3. Care este legătura între schimbarea obiectului principal de activitate şi solicitarea de ajutor de la stat pentru producţii?

Răspunsul Pro TV: "e parte din modelul nostru de business să investim în viitor"

"Pro TV este o companie preocupată întotdeauna de viitor, care oferă divertisment de top şi ştiri obiective telespectatorilor români. Este parte din modelul nostru de business să investim în viitor, de aici şi decizia de a ne extinde obiectul de activitate.

Aplicaţia pentru finanţarea guvernamentală care sprijină producţiile locale este o procedură publică, transparentă, la care orice companie poate aplica. Nu divulgăm planurile noastre de business.

Ne mândrim cu faptul că, de-a lungul anilor, aşa cum văd şi telespectatorii noştri, am oferit producţii locale puternice şi am făcut investiţii considerabile în seriale.

Citeşte şi:

Articolul de pe Profit.ro despre schimbarea obiectului de activitate al Pro TV, aici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    eu as face ca la TVR: vrei de la stat, nu ai voie sa dai reclama in timpu filmului. Sa vedem daca mai ia ajutor de stat
  • 1q 1q
    acum sa ii aud cum duc campanii de defaimare a asistatilor sociali...ei, asistatii supremi, cei carora nastase, cand a fost premier, le-a sters din pix toate datoriile la stat.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Am sa raspund eu. Pentru ca trustul PRO s-a invatat sa fie favorizat de statul roman. Acum cer pomena, mai in urma au profitat de datorii radiate de stat... Sunt curios ce vor mai inventa sa profite de pe urma statului? Imi pare rau sa vad ca statul roman favorizeaza asemenea ... si pe cetateni ii zaptueste. Realitatea are milioane de euro de platit si in tin in insolvente de 8 ani, lucru nelegal. Astora le sterge datorii, in tvr-urile falimentare pompeaza milioane de euro... Tara asta chiar este a nimanui?
  • Ion Ion
    Fimiar scarba de ei,sa ceara milioane de la stat , ordinarii , daca ar fi un serial de calitate dar e un *** .
  • Dode Dode
    Restul publicitatea interminabile de pe pro de 12 minute intra in banii lui sarbu cernavicius sau escai sa duce pe cu ru ficasei la paris unde "studiază". ce producții cinematografice cand se pot face si cu telefoane le mobile noi samsung, huawei in format 4k dar ei nu transmit inca. Transmite numai digi. Vreau ca la 20 20 sa transmita si ei 4k sunt atatea televizoare
  • marian marian
    Si care este problema , nu este prost cel care cere , prost este cine da , nu sunt de acord cu asa ceva dar se aude prin targ ca si antenuta este sponsorizata , pe din dos cred , mai bine faceti ceva cu situl ca apar fel de fel de oameni pe aici
  • Cris Cris
    Un serial cu asistați social,dovada,Protvul,care dau salarii imense unor *** pre un Maruta,Cabral,Esca,Chirilă,Andra manelist..si cere bani de la stat pt prostia de serial.Români,treziti-va, ca ne ducem dracului cu totul,din cauza aburelilot,protviste,anteniste,kanaldiste,etc..numai tampenii ,dar,partea proasta e ca sunt destui "fani",care sar de fund de sus,când unora nu le place ***,cu care suntem terorizată zi de zi ,ceas de ceas.CNA,..ce faci,dormi in izmene?
  • bing bing
    Nu I-ar fi rusine Pro-Tv-ului sa ceara bani de la stat
    face atatia bani din reclame si plus euroii care vin de la telespectatori atunci cand voteaza la emisiuni gen romanii au talent, vocea romaniei, etc
  • F F
    Bănuiesc ca doar pentru ca si-a schimbat obiectul de activitate nu e de ajuns ca sa îndeplinească condițiile, nu? Asta ar trebui sa ne spuneți. Fiindcă dacă îndeplinește restul condițiilor, atunci care este problema? Ca este protv?

Trimite un comentariu

sus