Skip to main content

1 Decembrie cu numărul 23 pentru Pro TV. Vocea României, documentarul despre Regina Maria și Știrile Pro TV, printre emisiuni

 
1 Decembrie cu numărul 23 pentru Pro TV. Vocea României, documentarul despre Regina Maria și Știrile Pro TV, printre emisiuni

100 de ani de România, 23 de ani de Pro TV. Cum sărbătorește Pro TV cel de-al 23-lea 1 decembrie?

Publicitate

Programul de Ziua României include un documentar dedicat Reginei Maria, filmul românesc Două Lozuri, programe speciale La Măruță și Vorbește lumea și tradiționalul „Bună seara, România, bună seara, București” de la ora 19, la Știrile Pro TV.

Ziua de 1 Decembrie începe cu Știrile Pro TV de la ora 7, care vor avea o ediție specială. Tot în cadrul știrilor se va vedea și parada militară, transmisă de la București.

De la ora 13, Pro TV va difuza concertul Andra „Tradițional”, iar de la ora 14:30, emisiunea Vorbește Lumea. De la ora 16:00, La Măruță va avea o ediție specială.

Filmul istoric Maria – inima României va avea premiera de la ora 18:00. Documentarul va fi prezentat prin cuvintele îndrăgitei Regina Maria, iar întregul șir de evenimente este în narațiunea lui Marcel Iureș. Majestatea sa Margareta, Custodele Coroanei Române, și istoricul Neagu Djuvara.

De la ora 19:00, Andreea Esca va spune, pentru a 23-a oară, „Bună seara, România. Bună seara, București” la Știrile Pro TV, care vor avea o ediție specială de știri dedicată românilor.

Vocea României va avea o edție live, de la ora 20:30, iar de la 23:00, Pro TV pune la bătaie filmul românesc de comedie Două Lozuri, cu Mircea Banu, Dorian Boguta, Dragos Bucur, Elisa Călin, Nora Cupcencu, Alexandru Papadopol și Șerban Pavlu.

Program Pro TV 1 Decembrie 2018

 • 07:00 - Știrile Pro TV (ediție specială)
 • 13:00 - Concert Andra “Tradițional”
 • 14:30 - Vorbește lumea (ediție specială)
 • 16:00 - La Măruță (ediție specială)
 • 17:00 - Ce spun românii
 • 18:00 - Documentar: Maria, inima României
 • 19:00 - Ştirile Pro TV, Sport, Vremea
 • 20:30– Vocea Romaniei
 • 23:00 - Două lozuri
Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

 • Vai... sunt un protevist înrait ...alt post nu mai stiu decat Pro tv ....24 din 24 de ore numai pe Pro tv100 ...cea mai tare televiziune din lumeeeeeee
 • super program la Pro tv ...ah daca nu ar fi si asa zisa competitie sportiva Exatlon as ramane numa pe Pro tv.... La multi ani ProTv nu degeaba esti lider de ani si ani si vei fi daca ramai asa ,bavooo
 • Speram ca documentarul nu cuprinde si scene explicite ale faptelor de ,,vitejie,, savarsite de regina maria la COTOFENESTI. Oare cat a platit tara pt ascunderea fotogramelor? Cu asa stramosi sa te tot mandresti ca biciclistul nicolae al Romaniei care a transformat campania caravana bicicletelor in casa de toleranta cu urmari de care se mira si el ca au fost facute publice.
 • Felicitări paginademedia ca ați început sa luați masuri.

  Va fi interesant de văzut audientele pentru o zi de weekend atât de diferita. Nu cred ca se merita programe speciale. Lumea nu se va uita mai mult la tv intr-o zi de sâmbătă. Probabil Protv insista pe 1 decembrie pentru ca iar nu vor avea program de revelion.
 • "Razvan Putina", programul acesta fata de "Antena 1" de 1 decembrie e mult mai bun... Uite ce da postul tau favorit in ziua respectiva: https://www.paginademedia.ro/2018/11/antena-1-decembrie-2018

  "De 1 decembrie, Observator va transmite în direct, de la ora 10:00, parada militară. De la ora 12:00, Antena 1 difuzează filmul Paddington. Ora 14:00 aduce reluarea filmului Albă ca Zăpada. La ora 20:00, emisiunea de divertisment Te cunosc de undeva"
  Desene animate de 1 decembrie ? Si reluari ?

Trimite un comentariu