Skip to main content

Rise Project anunţă #TeleormanLeaks. Zeci de mii de documente despre Dragnea şi Tel Drum au ajuns la reporteri. Prima reacţie a lui Liviu Dragnea

 
Rise Project anunţă #TeleormanLeaks. Zeci de mii de documente despre Dragnea şi Tel Drum au ajuns la reporteri. Prima reacţie a lui Liviu Dragnea

Mii de documente din interiorul Tel Drum au ajuns la organizaţia de presă Rise Project.

Publicitate

„O valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziţionat fizic şi informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui”, au scris jurnaliştii Rise Project într-o postare pe Facebook, sâmbătă seara.

Cum a răspuns Liviu Dragnea? A plusat şi a venit şi nu cu una ci cu două valize în faţa jurnaliştilor prezenţi la Parlament. „Prima valiză e cu gogoşi de la Rise Project”, a spus Dragnea deschizând valiza din care au apărut mai multe pungi unsuroase.

„Ca orice localnic din Teleorman, am găsit în fundul curţii o valiză”, a mai continuat acesta deschizând cea de-a doua valiză ce conţinea mai multe dosare, toate cu poza lui Klaus Iohannis pe copertă, enumerând acuzaţii pe care PSD le-a adus Preşedintelui Iohannis.

„Valiza nu are nicio legătură cu mine. E o prostie, o disperare să îngroape probabil scandalul celor doi Lazăr”, a mai spus Dragnea la întrebările jurnaliştilor.

FOTO. Răspunsul lui Liviu Dragnea la dezvăluirile Rise Project

Jurnaliştii Rise au venit şi cu câteva frânturi de informaţii despre conţinutul valizei:

  • Un hard negru în care a fost salvat tot conţinutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum.
  • O tabletă Samsung P1000 Galaxy Tab din 2010 care i-a aparţinut directorului general Tel Drum, Petre Pitiş.
  • Un stick de memorie burduşit cu informaţii de lucru ale unei şefe de gestiune din Tel Drum.
  • Peste o mie de hârtii

„Le-am citit, procesat, analizat. În curând, pe RISE Project”, se încheie mesajul Rise Project.

Două două zile în care online-ul a fost invadat de ironii la adresa lui Liviu Dragnea, şeful PSD a venit astăzi cu o replică în această dimineaţă chiar înainte de şedinţa Comitetului Executiv.


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus