Skip to main content

Rise Project anunță #TeleormanLeaks. Zeci de mii de documente despre Dragnea și Tel Drum au ajuns la reporteri. Prima reacție a lui Liviu Dragnea

 
Rise Project anunță #TeleormanLeaks. Zeci de mii de documente despre Dragnea și Tel Drum au ajuns la reporteri. Prima reacție a lui Liviu Dragnea

Mii de documente din interiorul Tel Drum au ajuns la organizația de presă Rise Project. 

„O valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui”, au scris jurnaliștii Rise Project într-o postare pe Facebook, sâmbătă seara. 

Publicitate

Cum a răspuns Liviu Dragnea? A plusat și a venit și nu cu una ci cu două valize în fața jurnaliștilor prezenți la Parlament. „Prima valiză e cu gogoși de la Rise Project”, a spus Dragnea deschizând valiza din care au apărut mai multe pungi unsuroase.

„Ca orice localnic din Teleorman, am găsit în fundul curții o valiză”, a mai continuat acesta deschizând cea de-a doua valiză ce conținea mai multe dosare, toate cu poza lui Klaus Iohannis pe copertă, enumerând acuzații pe care PSD le-a adus Președintelui Iohannis.

„Valiza nu are nicio legătură cu mine. E o prostie, o disperare să îngroape probabil scandalul celor doi Lazăr”, a mai spus Dragnea la întrebările jurnaliștilor.

FOTO. Răspunsul lui Liviu Dragnea la dezvăluirile Rise Project

Jurnaliștii Rise au venit și cu câteva frânturi de informații despre conținutul valizei: 

  • Un hard negru în care a fost salvat tot conținutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum.
  • O tabletă Samsung P1000 Galaxy Tab din 2010 care i-a aparținut directorului general Tel Drum, Petre Pitiș.
  • Un stick de memorie burdușit cu informații de lucru ale unei șefe de gestiune din Tel Drum.
  • Peste o mie de hârtii

„Le-am citit, procesat, analizat. În curând, pe RISE Project”, se încheie mesajul Rise Project. 

Două două zile în care online-ul a fost invadat de ironii la adresa lui Liviu Dragnea, șeful PSD a venit astăzi cu o replică în această dimineață chiar înainte de ședința Comitetului Executiv.


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu