Skip to main content

Parteneriat Netflix - Telekom. Noile abonamente ale operatorului vin la pachet cu șase luni gratuite de Netflix

 
Parteneriat Netflix - Telekom. Noile abonamente ale operatorului vin la pachet cu șase luni gratuite de Netflix

Netflix + Telekom = șase luni de Netflix gratis. La un an de când a pornit pe conceputul #Netliberare, Telekom anunță noile abonamente de iarnă pentru persoane fizice, care vin la pachet cu șase luni de abonament gratuit la platforma Netflix.

Publicitate

Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania: 

„Noul Client vrea conținut diversificat, pe care să îl acceseze oriunde și oricând, pe multiple ecrane și oferte ușor de înțeles. Clienții de astăzi vor să aibă încredere în brand-urile cu care colaborează, iar Telekom, prin intermediul noii strategii de business, încearcă să recalibreze relația client-companie, pe piața din România. Astăzi venim cu Oferta ca în Filme și oferim 6 luni Netflix cadou pentru a răspunde așteptărilor clienților pentru conținut diversificat. În plus, le oferim telefoane de ultimă generație și, în continuare, Internet 4G Nelimitat la viteze maxime.”
 

Care sunt ofertele lansate de Telekom: 

  • Abonament mobil fără perioadă minimă contractuală cu bonus Net 4G Nelimitat de la 5 euro / lună;
  • Bonus 6 luni de Netflix gratuit pentru abonamente mobile la 5 euro / lună disponibile clienților noi de servicii integrate (fix-mobil), cât și clienților care au deja servicii fixe și achiziționează un abonament de servicii mobile. Smartphone-uri Samsung în rate fixe, fără dobândă și avans zero. 
  • Servicii de televiziune și Internet fix, fiecare la 5 euro / lună, plus 6 luni de Netflix cadou, cu abonament mobil;
  • Portofoliu simplificat la un singur plan tarifar pentru serviciile de Internet fix cu viteză maximă disponibilă la adresa clientului, de până la 1000 Mbps.

 Oferta este valabilă inclusiv pentru cei care sunt deja abonați la platforma Netflix.  

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ok, 6 luni e gratuit, dar apoi? Există o perioadă contractuală la pachetul Netflix?
    Și acum Netflix e gratuit 30 de zile pentru oricine însă nu poți beneficia de ele dacă nu te înregistrezi cu datele cardului bancar ca să te taxeze în a 31-a zi !

Trimite un comentariu