Skip to main content

Schimbare de programare la „Vrei să fii milionar?”. Va avea două difuzări și va începe mai devreme

 
Schimbare de programare la „Vrei să fii milionar?”. Va avea două difuzări și va începe mai devreme

N-a început bine și deja se schimbă. Emisiunea „Vrei să fii milionar?” care a început săptămâna aceasta la Kanal D va avea de câte două ediții de săptămâna viitoare - lunea și marțea, potrivit unui anunț al postului. 

În plus, emisinea prezentată de Teo va începe de la 22.30, în loc de 23.00 cum s-a întâmplat la prima ediție.   

Publicitate

Reamintim că după prima ediție a quizz-show-ului, Kanal D a avut audiențe modeste, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.  Postul a fost pe trei la orașe și pe publicul comercial și pe patru la orașe. 

Citește și: 

AUDIENȚE. Câți oameni au văzut prima ediție „Vrei să fii milionar?” cu Teo

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sunt o doamna pensionara si as dori sa vad "vrei sa fii milionar" la o ora rezonabila. Consider ca este o emisiune care se adreseaza si salariatilor, dar in primul rand elevilor. Oamenii mai au nevoie si de cultura.
  • @Observator A 1
    Ai dreptate. Noi astia fraierii care mergem la munca a doua zi si care cumparam produsele din reclama dormim la ora aia ! Si tot astia fraieri care muncesc au si cultura generala ca sa inteleaga emisiunea. Segmentul de dupa 22:30 cand urmeaza zi lucratoare se adreseaza somerilor si bisnitarilor
  • Circo, ai dreptate. Spune-le asta si publicitarilor care au vazut audientele modeste de pe comercial de luni seara. Pentru ca de la segmentul comercial vin banii.
  • Probabil vor împărți ora pe care trebuiau s-o difuzeze lunea ( 23.00 - 00.00 ) în două jumătăți pentru luni și marți ( 22.30 - 23.00 ) .
  • audientele sunt uriase, nu sunt deloc modeste pentru o emisiune pentru oameni inteligenti, in care nu ragaie niciun bobonete.

Trimite un comentariu