Skip to main content

Schimbare de programare la „Vrei să fii milionar?”. Va avea două difuzări şi va începe mai devreme

 
Schimbare de programare la „Vrei să fii milionar?”. Va avea două difuzări şi va începe mai devreme

N-a început bine şi deja se schimbă. Emisiunea „Vrei să fii milionar?” care a început săptămâna aceasta la Kanal D va avea de câte două ediţii de săptămâna viitoare - lunea şi marţea, potrivit unui anunţ al postului.

Publicitate

În plus, emisinea prezentată de Teo va începe de la 22.30, în loc de 23.00 cum s-a întâmplat la prima ediţie.

Reamintim că după prima ediţie a quizz-show-ului, Kanal D a avut audienţe modeste, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Postul a fost pe trei la oraşe şi pe publicul comercial şi pe patru la oraşe.

Citeşte şi:

AUDIENŢE. Câţi oameni au văzut prima ediţie „Vrei să fii milionar?” cu Teo

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasilica Dragu Vasilica Dragu
    Sunt o doamna pensionara si as dori sa vad "vrei sa fii milionar" la o ora rezonabila. Consider ca este o emisiune care se adreseaza si salariatilor, dar in primul rand elevilor. Oamenii mai au nevoie si de cultura.
  • Genius Genius
    @Observator A 1
    Ai dreptate. Noi astia fraierii care mergem la munca a doua zi si care cumparam produsele din reclama dormim la ora aia ! Si tot astia fraieri care muncesc au si cultura generala ca sa inteleaga emisiunea. Segmentul de dupa 22:30 cand urmeaza zi lucratoare se adreseaza somerilor si bisnitarilor
  • Observator A 1 Observator A 1
    Circo, ai dreptate. Spune-le asta si publicitarilor care au vazut audientele modeste de pe comercial de luni seara. Pentru ca de la segmentul comercial vin banii.
  • Cristi Cristi
    Probabil vor împărți ora pe care trebuiau s-o difuzeze lunea ( 23.00 - 00.00 ) în două jumătăți pentru luni și marți ( 22.30 - 23.00 ) .
  • D D
    Foarte bine.
  • circo circo
    audientele sunt uriase, nu sunt deloc modeste pentru o emisiune pentru oameni inteligenti, in care nu ragaie niciun bobonete.

Trimite un comentariu

sus