Skip to main content

SHARED NEWS. O declarație a lui CTP, virală pe Facebook: „Inșii ăștia vor să scoată UE din România. Ei trăiesc în UE, noi nu”

 
SHARED NEWS. O declarație a lui CTP, virală pe Facebook: „Inșii ăștia vor să scoată UE din România. Ei trăiesc în UE, noi nu”

SHARED NEWS. Digi24 a dat cel mai distribuit articol de pe un site de știri, ieri, pe Facebook. Este vorba despre o intervenție a jurnalistului Cristian Tudor Popescu cu privire la atitudinea politicienilor români, în urma raportului critic al autorităților de la Bruxelles.

„Așa cum era de așteptat, toți acești înalți responsabili din statul român au înjurat UE ca pe statul paralel, în termenii pe care-i folosesc la România pentru a insulta diverse instituții, persoane, care nu le convin, care nu sunt cu ei.”

Publicitate

Jurnalistul a adăugat și faptul că politicienii ar vrea să stopeze „debandada în care orice amărăștean din țara asta are dreptul să se ducă la Bruxelles, la Paris, la Berlin, poate să plece să muncească, să călătorească, să-și cumpere niște lucruri.” Nu în ultimul rând, a mai spus că:

„Acești inși n-o să poată să excludă formal România din Europa, dar pot scoate UE, Occidentul din România.”

Materialul a circulat intens pe Facebook, unde a strâns aproximativ 5.500 de distribuiri și aprecieri, arată o monitorizare Facebrands. Următoarea știre distribuită intens vine de pe Hotnews și abordează un subiect legat de „modernizarea” Poștei Române. 

„Poşta Română a anunțat astăzi că a achiziţionat 2.000 de imprimante laser şi consumabile aferente pentru o perioadă de şase luni și că până la sfârşitul lunii ianuarie 2019, imprimantele matriceale din oficiile poştale vor fi înocuite cu unele noi.” 

Textul de pe Hotnews a adunat peste 1.500 de share-uri, iar alte știri din top au fost publicate de Știrile Pro TV, Mediafax și G4Media

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro, “CTP: Inșii ăștia vor să scoată UE din România. Ei trăiesc în UE, noi nu. Îl vedeți înmormântat pe Tăriceanu la Străulești?”

- 5.471 like-uri & share-uri;

2. hotnews.ro, “Poşta Română anunță că scapă de imprimantele vechi: În sfârșit, clienţii nu vor mai fi deranjaţi de sunetul enervant al imprimantelor matriceale, care va deveni istorie”, de Adrian Vasilache

- 1.475 like-uri & share-uri;

3. stirileprotv.ro, “Diplome pe bandă rulantă pentru asistenți medicali români care NU au fost prezenți la cursuri”

- 1.259 like-uri & share-uri;

4. mediafax.ro, “DIICOT anchetează finanţarea #Rezist. Sunt vizate tranzacţii cu monede virtuale în valoare de 15 milioane de dolari” 

- 1.226 like-uri & share-uri;

5. g4media.ro, “Dăncilă susține că libertatea presei primește ”atenție sporită” de la Guvern, după atacurile la Rise Project și legea care limitează libertatea ONG-urilor”

- 405 like-uri & share-uri.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • @ moldoveanului DelaVaslui: In cazul in care nu ti-ai dat seama, si acum avem o oportunitate fantastica prin deschiderea si fondurile alocate Romaniei de catre UE, iar Rusia e tot la pamant. Doar ca acum nu avem liderii potriviti care sa foloseasca momentul pentru dezvoltarea tarii si apropierea de occident, iar Rusia dezbina cum poate.
  • Statu ala paralel de atunci nu mai avea chef de razboi si de alte tratative. Asa ca fiecare a facut ce a vrut. Si cum Romania a fost de partea castigatorilor am facut ce am vrut. Ai uitat de Rusia care era in plina revolutie si n-a interesat-o ce se intampla aici. In partea asta a europei nu mai era nimeni care sa ridice arma. Au fost niste vremuri pe care n-o sa le mai intalnim.
  • Si CTP a mai zis un lucru important: Statul Paralel ne-a facut unirea Tarilor Romane, de aceea azi putem sa numim Moldova, Tara Romaneasca si Transilvania Romania. Statul paralel fiind: Franta, Marea Britanie, Germania, deci Uniunea Europeana.

Trimite un comentariu