Skip to main content

VIDEO. Teo: Toată lumea încearcă să se cureţe. Şi cei care prezentau mizerii fără margini acum încearcă să-şi dea o lavabilă"

 
VIDEO. Teo: Toată lumea încearcă să se cureţe. Şi cei care prezentau mizerii fără margini acum încearcă să-şi dea o lavabilă"

VIDEO. "Publicul şi-a revenit. Ceva se întâmplă", spune Teo Trandafir. "Toată lumea încearcă să se cureţe".

Publicitate

Emisiunile cu scandaluri nu mai prind, a spus Teo Trandafir, la interviurile 10 ani de Paginademedia.ro.

Teo Trandafir:

"Se vorbeşte în piaţă despre curăţarea formatelor, despre curăţarea persoanelor care prezentau mizerii fără margini şi care acum încearcă să-şi dea o lavabilă.

Eu am încercat cum am putut şi cât m-am priceput – cu eşecurile mele pe care nici nu mai stau să le număr câte au fost - să nu fiu reprobabilă. Lucrează în branşa asta oameni reprobabili, imunzi, care convieţuiesc. Atâta vreme cât trăim în ţara orbilor, chiorul poate încă să zică „Bună ziua”.

Vedeta Kanal D a vorbit şi despre perioada - scurtă, de patru luni - în care a fost parlamentar:

Povestea asta cu politica a fost o prostie

Teo Trandafir:

Eu am mai încercat lucruri. Povestea asta cu politica a fost o prostie. Am crezut eu că schimb lumea, am crezut că pot să fac o chestie. Era vorba despre politica de adopţie atunci. Aveam senzaţia şi mi se spusese cu subiect şi predicat că voi putea participa activ la generalizarea situaţiei fericite pe care eu o trăiam. Eram sigură că aşa va fi. Dacă-mi spunea cineva altceva îl şi înjuram.

După patru luni – atât am stat în politică – patru luni din viaţa mea m-au băgat în spital. După patru luni organismul meu a cedat la modul cel mai concret.

Petrişor Obae: Te-ai simţit cumva folosită atunci?

Teo Trandafir: M-am simţit doar idioată. Dacă eram folosită tot mai era cum mai era. Nici măcar nu m-a folosit nimic. Să fi fost un organism care avea nevoie de mine ca rotiţă, mă simţeam cumva importantă în atingerea unui scop, ca să eufemizăm. Am fost o proastă care a ocupat un scaun.

VIDEO. Teo: Publicul şi-a revenit. Toată lumea încearcă să se cureţe

Vezi interviul integral cu Teo Trandafir, AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    Stapanul audientelor, pentru "cultura" ta: Nu realizatorii aduc invitatii, ci producatorii, care au tot interesul sa scoata cat mai multi bani. Televiziunea privata este un bussines....daca nu scoti bani, zbori! Despre asta e vorba peste tot in lume unde exista presa privata. Ai dreptul sa te revolti si sa schimbi canalul. Poti sa alegi lejer TVR-ul, acolo unde nu vezi manelisti. Nici mie nu-mi convin emisiunile unde sunt invitati manelisti si, prin urmare, schimb canalul, dar, repet, televiziunea privata este bussines. Daca maine s-ar da voie sa se difuzeze emisiuni ***, sa fii sigur ca toate televiziunile (generaliste) private ar veni cu astfel de filme si emisiuni, doar de dragul banilor pe care i-ar castiga. Orice patron de televiziune nu este interesat sa faca educatie, ci numai bani.
  • Iulian Iulian
    Chiar ea a declarat asta? Ce se și milogea de Sârbu să o ia înapoi după ce plecase după banii lui Vântu. Oameni mici cu fizic mare.
  • Stapanul audientelor Stapanul audientelor
    Si aseara ce a facut, cu emisiunea ei curata? Ea vorbeste de lavabila? Ea, care a adus manelistii la tv? Chiar nu are pic de rusine? Uite ca asa, spalat, zugravit, cum o fi, xns-ul lui Capatos a umilit-o inca de la debut! Si bine i-a facut. Asa ipocrizie mai rar!
    http://spynews.ro/monden/showbiz-intern/dan-capatos-ia-umilit-pe-toti-si-pro-tv-si-teo-au-stat-drepti-in-fata-lui-am-pus-mana-pe-cifre-180782.html

Trimite un comentariu

sus