Skip to main content

Niciun an fără Fifty shades... Cele mai populare filme în căutările pe Google, în 2018: Bohemian rhapsody, Deadpool 2 sau Moromeții 2

 
Niciun an fără Fifty shades... Cele mai populare filme în căutările pe Google, în 2018: Bohemian rhapsody, Deadpool 2 sau Moromeții 2

FILME - căutările anului 2018. Un lucru e sigur când vine vorba de căutările pe Google la capitolul filme: seria „Fifty shades” este o curiozitate constantă a românilor. 

Fifty shades Freed, cel mai recent film din serie, conduce clasamentul celor mai căutate filme pe Google în anul 2018. De menționat că, este al doilea an consecutiv când un „Fifty shades” este primul pe listă și al treilea an când apare pe lista primelor 10.

Publicitate

Astfel că, Fifty shades Darker a fost cel mai căut film de către români în 2017, iar Fifty shades of Grey s-a clasat pe locul nouă în 2016

De asemenea, filmul românesc Moromeții 2, singura producție românească din top, a stârnit curiozitate printre utilizatorii de internet. Bohemian rhapsody, filmul biografic al lui Freddie Mercury, deși recent lansat a ajuns rapid în topul căutărilor din România, dar și din lume. 

Când vine vorba despre topul căutărilor la nivel global, cel mai căutat film a fost Black Panther, iar Fifty shades Freed nu apare în primele 10. 

Paginademedia.ro prezintă în continuare topul celor mai căutate filme, în 2018:

ROMÂNIA

1. Fifty shades freed

2. The nun

3. Venom

4. Bohemian rhapsody

5. Deadpool 2

6. Jumanji

7. Moromeții 2

8. Black panther

9. A star is born

10. Red sparrow 

INTERNAȚIONAL

1. Black Panther

2. Deadpool 2

3. Venom

4. Avengers: Infinity War

5. Bohemian Rhapsody

6. A Star Is Born

7. Incredibles 2

8. The Nun

9. A Quiet Place

10. Jurassic World: Fallen Kingdom

Topurile au fost realizate folosind liste de căutări „trending”, adică acele căutări care au înregistrat o creștere puternică în 2018 față de 2017, menționează reprezentanții Google.

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu