Skip to main content

Digi lansează oficial extraopțiunea Digi 4K pentru abonați. Din februarie 2019 va fi pe bani. La ce preț

 
Digi lansează oficial extraopțiunea Digi 4K pentru abonați. Din februarie 2019 va fi pe bani. La ce preț

Televiziunea Digi 4K a ieșit din teste, iar de luni 10 decembrie, postul poate fi activat ca extraopțiune, pentru abonații Digi TV Digital. Extraopțiunea va fi gratuită pînă la finele lunii ianuarie, urmând ca de la 1 februarie abonații care vor dori să păstreze postul în grilă vor avea de plătit 5 lei, pe lună. 

Publicitate

Televiziunea Digi 4K, primul post românesc cu emisie Ultra HD, are în grilă conține pe diverse tematici (lifestyle, hobby, viața în sălbăticie), transmisiuni sportive din fotbal și noul sezon de Formula 1, videoclipuri muzicale. 

Programul viitoarelor transmisiunilor în direct în format 4K este următorul:

 • Bundesliga: Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt, sâmbătă, 8.12.2018, ora 19:30 (și la Digi Sport 4)
 • La Liga: Espanyol – Barcelona, sâmbătă, 8.12.2018, ora 21:45 (și la Digi Sport 2)
 • La Liga: Huesca – Real Madrid, duminică, 9.12.2018, ora 17:15 (și la Digi Sport 2)
 • UEFA Champions League: Liverpool – Napoli, marți, 11.12.2018, ora 22:00 (și la Digi Sport 2)
 • UEFA Champions League: Young Boys – Juventus, miercuri, 12.12.2018, ora 22:00 (și la Digi Sport 2)
 • UEFA Europa League: Arsenal – Qarabag, joi, 13.12.2018, ora 22:00 (și la Digi Sport 3)
 • La Liga: Real Madrid – Rayo, sâmbătă, 15.12.2018, ora 19:30 (și pe Digi Sport 2)
 • Ligue 1: Lyon – Monaco, duminică, 16.12.2018, ora 14:00 (și pe Digi Sport 3)
 • La Liga: Levante – Barcelona, 16.12.2018, ora 21:45 (și pe Digi Sport 2)

În perioada ianuarie – februarie, vor fi transmise în direct, la Digi 4K, cel puțin 30 de meciuri din campionatele spaniol, francez, german și din cele mai importante competiții europene de fotbal.

În martie, odată cu noul sezon de Formula 1, se vor difuza în format 4K și cursele derulate în Australia și Bahrain, programate pe 17 martie și, respectiv, 31 martie.

Identificarea canalului se realizează fie automat, fie prin rescanare, iar pentru a viziona corect și la calitatea 4K programele postului abonații trebuie să dețină un televizor cu rezoluție Ultra HD și Digi Smart CAM.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Daca oferta noului canal va fi mai bogata, fara atata sport si documentare, prezente deja pe atatea canale de profil, atunci voi da cu drag cei 5 lei. Mi-ar placea sa vad cat mai multe filme si divertisment in acest format.
 • Continutul 4k este pus in valoare de ecranele cu diagonale mari. Pe un Tv chiar si de 108 cm UHD este insesizabila densitatea sporita de pixeli, mai ales daca privesti de la peste 3 m distanta. Deci, daca tot va upgradati, treceti la diagonale de peste 125 cm.
 • Muresan, singura problema e cu vederea. La fel si nevasta mea, nu face diferenta intre 4k si full hd. M-am uitat la PSG-Liverpool 4k, excelenta imagine, m-a tinut ,, lipit ,, de tv.
 • @Adi
  UCL si UEL face productii TV in 4K, precum si alte competitii sportive, dar sunt la difuzare contracost (nu intra in pachetul de productii TV HD). Era si normal ca Digi sa ceara niste bani la abonament ptr doritori, dar macar ei au venit cu ceva in plus si nu ca Telekom care cere bani in plus pe o poveste de marketing. Competitiile sportive nationale sunt momentan doar in HD, dar cine stie in viitorul apropiat? Calea a fost deschisa prin acest canal 4K (asa cum ProTV a deschis spre HD)! Bravo lor!
 • F1 a fost uhd + hdr.
  In Europa se filmeaza fotbal uhd de mai multi ani, nu va mai plangeti ca nu aveti ce vedea.
 • Diferențele sunt ceva mai vizibile pe ecrane mari.
  Deasemenea, în meciurile 4k se dau de 4 ori mai multe goluri :)
 • @Adi:
  Daca esti asa sigur, esti gata sa iti pui casa sau masina (daca ai asa ceva) la bataie? Meciurile respective sunt produse in UHD 4K. Problema este ca nu exista prea multe productii 4K nici macar in competitiile din tari puternice, dar cele care sunt in programul noului canal al Digi sunt UHD 4K si costa mult mai mult decat cele HD.
 • Digi minte cu nerusinare! Aceste meciuri NU sunt filmate 4K ? Atunci cum poti sa spui ca difuzezi ceva 4k daca filmarea NU este 4k? In mod normal aici trebuie sa intervina protectia consumatorului!

Trimite un comentariu