Skip to main content

VIDEO. Paramount Channel, două filme de ziua lui Brad Pitt: Domnul și doamna Smith, unul dintre ele

 
VIDEO. Paramount Channel, două filme de ziua lui Brad Pitt: Domnul și doamna Smith, unul dintre ele

Paramount Channel îl aniversează pe Brad Pitt - care împlinește astăzi 55 de ani - cu două filme în care actorul are rolul principal. Postul televiziune difuzează astăzi, de la ora 20:30, două producții de la începutul anilor 2000: 

  • De la ora 20:30 - „Domnul și doamna Smith” (2005), în regia lui Doug Liman.
Publicitate

Acesta pune povestea unui cuplu cu o viață de familie plictisitoare, care ajung la un consilier marital deoarece viața lor sentimentală intrase într-un impas. Ei descoperă pe parcurs că niciunul nu este din punct de vedere profesional ceea ce pare a fi.

  • De la ora 23:00 - „Mexicanul” (2001), în regia lui Gore Verbinski, spune povestea lui Jerry Welbach (Brad Pitt), care este pus în situația de a salva nu numai viața sa, ci și pe cea a iubitei sale, Samantha Barzel (Julia Roberts).

Situația se ivește în momentul în care este trimis în afara SUA de către șeful lui pentru a aduce un pistol valoros cunoscut sub denumirea de „Mexicanul”. Pentru rolul jucat de Brad Pitt au mai concurat Will Smith și Johnny Depp.

Brad Pitt mai este cunoscut și pentru rolurile din Fight Club, The Curious Case of Benjamin Button, Inglourious Basterds sau Meet Joe Black. De menționat că Brad Pitt urmează să lanseze, în 2019, mai multe filme din postura de producător. 

Mr. & Mrs. Smith - Trailer

The Mexican - Trailer

Citește și: 

  

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu