Skip to main content

FOTO. O fostă concurentă de la Exatlon și câștigătorul Românii au talent, printre noii concurenți de la „Ferma”

 
FOTO. O fostă concurentă de la Exatlon și câștigătorul Românii au talent, printre noii concurenți de la „Ferma”

A doua serie de concurenți de la „Ferma” vine cu un val de „foști”. Fosta concurentă la Exatlon, Diana Belbiță, fosta prezentatoare a Observatorului Antenei 1 Geanina Ilieș și fostul concurent la Ninja Warrior Marius Crăciun vor face parte din noul reality show de la Pro TV.

Emil Rengle, câștigătorul ultimului sezon al emisiunii Românii au talent, Ame Călin, instructor de zumba și Florin Pastramă, om de afaceri, văr al soției lui Pepe, sunt alți trei concurenți la emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu.

Diana Belbiță, Geanina Ilieș, Marius Crăciun, Ame Călin, Florin Pastramă și Emil Rengle se alătură celorlalți concurenți de la emisiunea Ferma.

Publicitate

A doua serie de concurenți Ferma, în continuare:

 • Geanina Ilieș – „Îmi voi oferi sprijinul și voi pune umărul la treabă în orice situație din Ferma. Sunt o persoană altruistă, iar Ferma nu va fi o excepție.”
 • Ame Călin - „Pentru mine, Ferma este o oportunitate prin care să demonstrez că sunt independentă și că pot să îmi urmez inima și visurile.”
 • Diana Belbiță – „Vreau să îmi dovedesc mie că pot avea mai multă încredere în cei din jur și vreau să-mi fac prieteni și să construiesc relații care se bazează pe principii solide. Cu toate acestea, latura mea de luptătoare o să-și facă simțită prezența!”
 • Florin Pastramă - „Sunt foarte bucuros să fiu aici, e o mare provocare pentru mine să las tot confortul de zi cu zi, traiul pe care îl am și să trăiesc o experiență unică lângă oameni pe care nu îi cunosc. Sunt mândru că sunt de etnie rromă și mă simt norocos că m-am născut în familia asta. Sunt un om pozitiv și cu o dorință de viață enormă. Este adevărat că numele meu a fost folosit în presă în contexte negative, dar sunt un om bun, cu dragoste de Dumnezeu, iar cazierul meu este curat. De aceea și vin în acest proiect, să mă cunoască lumea așa cum sunt eu cu adevărat.”
 • Marius Crăciun – „Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câștiga pâinea și să îmi ajut familia. Dacă voi câștiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viață decentă.”
 • Emil Rengle - „Am început să dansez la 7 ani și nu m-am mai oprit de atunci. Am știut de la început că dansul îmi este refugiu. Nu mi-a fost niciodată ușor să fiu diferit. Venirea mea la Ferma este un mod prin care vreau să îi ajut pe toți cei care sunt sau se simt diferiți, să îi conving că nu trebuie să se ascundă sau să se prefacă. Să fie ei înșiși.”

GALERIE FOTO. Concurenții la noua emisiune Ferma:

 • Ame Călin, instructor de zumba, concurentă la emisiunea Ferma
 • Diana Belbiță, multiplă campioană la Kempo, kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA. A fost concurentă în primul sezon Exatlon
 • Emil Rengle, dansator, câștigătorul marelui premiu la Românii au talent 2018
 • Florin Pastramă
 • Geanina Ilieș, fostă prezentatoare la Observatorul Antenei 1 până în 2016
 • Marius Crăciun, fost concurent la Ninja Warrior România

Citește și:

FOTO. Ultimii concurenți au intrat Ferma: Jorge, Vali Bărbulescu, interpreta piesei „Bilionera” și Cream

Primii concurenți la noua „Fermă” cu Mihaela Rădulescu: Brigitte Năstase, Kamara, Miss România 2016 și o fostă concurentă Survivor

Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV. Ferma relansată total

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

 • Chiar dacă mai a trecut și câte un nume mai necunoscut, este clar ca încearcă sa relanseze Ferma. Numele sunt la alt nivel fata de sezonul precedent, mult mai diverse.
 • Ce usor mai judecati unele persoane...si ce daca-i gay ?E si el om , ceea ce nu pot spune despre florin si daniel.Daca nu va convine " distributia " pt.noua editie Ferma, faceti o cerere la Pro tv...(nu o sa va ascunlte oricum nimeni,dar asa ca idee,daca aveti prea mult timp liber si chef sa faceti misto de altul) nu etichetati persoane.Rusine !
 • Comentariu homofob al acestui florin 20.12.2018 @ 19:37 incurajeaza atacul la persoana - vezi comentariu lui dalien 20.12.2018 @ 18:08. Moderati doar comentariile care va convin ? Ce legatura are orientarea sexuala a unei persoane , cu lista viitoarelor nume la emisiune ?
 • Pagina de media cum de aprobati comentariul homofob al acestui florin
  20.12.2018 @ 19:37 ? Rusine !!
 • "Florin Pastramă, om de afaceri, văr al soției lui Pepe"
  Cum a avut asta loc in emisiune ?

Trimite un comentariu