Skip to main content

Se termină Exatlon, Kanal D revine la seriale turceşti. Un nou serial are premiera pe 1 ianuarie 2019

 
Se termină Exatlon, Kanal D revine la seriale turceşti. Un nou serial are premiera pe 1 ianuarie 2019

UPDATE. Serialul turcesc Povestea noastră va fi difuzat de Kanal D miercuri, joi şi vineri, după debutul celui de-al treilea sezon Exatlon.

Publicitate

Kanal D aduce un nou serial tucerc, de anul viitor. Povestea noastră” se vede chiar din prima zi a anului, de la ora 20:00. Acesta va fi programat de luni până vineri, de la aceeaşi oră.

Povestea noastră intră în grilă în locul serialului „Dragoste şi ură”, care ajunge la final, menţionează reprezentanţii Kanal D pentru Paginademedia.ro. Tot zilele acestea ajunge la final şi sezonul al doilea din Exatlon.

Serialul spune povestea unei familii cu şase copii, care încearcă să supravieţuiască într-unul dintre cartierele sărace ale Istanbulului.

Hazal Kaya, cea care a mai jucat în producţii precum „Feriha” si „Iubire ascunsa”, interpretează personajul principal Filiz, o tânără care devine ca o a doua mamă pentru fraţii mai mici. Ea preia acest rol după ce mama lor îi abandonează.

În viaţa acesteia apare Baris (Burak Deniz), care încearcă să o impresioneze cu fiecare ocazie pe Filiz, în timp ce ea se luptă cu sentimentele pe care i le trezeşte.

Povestea de dragoste dintre cei doi se complică atunci când îşi face apariţia Cemil (Mehmetcan Mincinozlu), ofiţerul de poliţie îndrăgostit şi el de Filiz.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pallade george pallade george
    azi 29.04 ac spre surprinderea noastra in loc de 1001nopti sa inceput alt serial in reluare fara nici o avertizare sau explicatie privind data la care se va relua difuzarea asteptam raspuns NB ar fi cazul sa actualizatisaitul dvs
  • Florin Florin
    Exatlon-nota 2 cu indulgenta!
  • Mimi Nicolae Mimi Nicolae
    Cand difuzati serialul turcesc povestea noastră?? De cand a inceput porcăria asta de exatlon s a dus tot farmecul,, abea așteptam serialul turcesc
  • Roxana Roxana
    Mie personal nu mi se pare normal sa schimbati ora de difuzare timp de 2 zile a serialului “Povestea noastra” de la ora 4 dimineața, din cauza acestei emisiuni care îmi displace 100%!
    Dintre cei care au fost prezenți seara de seara pe kanal D, de la ora 20:00, pt acest serial, câți credeți ca mai va urmăresc?
  • mile mile
    cei exlatonu asta ? nam vazut nici un episod
  • Ciociosan Ciociosan
    Bine ca se termina Exatlon și alte emisiuni care sunt regizate ca Te vreau lângă mine în care personajele sunt văzute și la alte televiziuni deci nu este nimic real ! De exemplu Bogdan care acum filmează la Puterea dragostei l-am văzut și la Antena1 intr-o emisiune tot pe aceeași tema !
  • Marinescu Maria Marinescu Maria
    De ce lăsați balta serialele neterminate luni de zile și Cind reveniți omul habar nu mai are despre ce a fost vorba ? Ce aiureala mai e și asta ? Lumea e revoltata și o sa va pierdeți audienta !
  • Mile Mile
    Insula iubirii sezonul 5 în curând
  • D D
    Penibilule, alea de la "Antena 1" nu le vezi ? Gen "Acces Direct", "Insula Iubirii", "Ultimul Trib".
  • Mile Mile
    Oricum mai bine decât prostii proteviste
  • D D
    De luni pana vineri ? Probabil "Exatlon" continua toamna cu un nou sezon.
    "geo", "Kanal D" facea audiente mari cu serialele turcesti la inceput (era singurul post). Dar, de cativa ani au inceput si alte posturi TV sa cumpere... Asa ca publicul "turcismelor" s-a imprastiat pe la "Pro 2", "Happy Channel"; parca am vazut si pe "AXN".
  • marian marian
    Perfect adevarat Geo aseara pro a distrus concurente pro 8,4 , antenuta 3,9 , iar canalul 3.5 sursa Capital
  • geo geo
    Turcii au avut audiente bune cu serialele istorice pana s-au suprapus cu ele pana au dus si ingropat sezonul 2 din Kosem dupa ora 23.30...
  • Iulian Iulian
    Nu k ma dau in vint dupa serialele turcesti sau in general kanal d dar bine k *** si extalonul asta

Trimite un comentariu

sus