Skip to main content

Posturile BBC ies din grila Telekom din ianuarie

 
Posturile BBC ies din grila Telekom din ianuarie

Posturile BBC World și BBC Earth ies din grila operatorului Telekom de la 1 ianuarie 2019. Informația a fost confirmată pentru Paginademedia.ro de reprezentanții Telekom România. 

„Canalele BBC vor iesi din grila Telekom incepand cu 1 ianuarie”, au precizat aceștia, la solicitarea Paginademedia.ro.

Publicitate

De menționat că au apărut informații despre o posibilă ieșire a posturile BBC și din grila RCS & RDS. Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții companiei au evitat să ofere un răspuns, menționând că vor da un comunicat de presă pe acest subiect, după anul nou, fie că posturile vor rămâne sau nu în grila operatorului. 

Pe de altă parte, surse apropiate negocierilor au declarat pentru Paginademedia.ro că posturile vor rămâne în grila RCS și în 2019.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu trebuie să ne împiedice nimic în marșul nostru spre a deveni *** perfecți. O știre sau un documentar de calitate sint pericole majore.
  • Ar trebui introduse pachete: vrei sa vezi, platesti ! BBCul e cel mai tare pe partea de documentare. Pacat....
    Mai raman Viasat-urile... sa vedem cat timp.... In rest, umplutura. Am vazut History si H2 in SUA si e cu totul altceva. Dar si abonamentul e altul
  • telekomul practica de mai mult timp o politica dictatoriala fara sa-i pese de parerea abonatilor A scos programe bune pe care au uitat sa le inlocuiasca cu altceva dar banii sint aceiasi Cind prima firma de cablu se va lumina si v-a introduce un sistem in care fiecare abonat sa-si faca singur pachetul platind individual fiecare canal pe care il doreste atunci v-a da lovitura pe piata In plus posturile care acum isi bat joc de telespectatori vor fi nevoite sa-si imbunatateasca programele caci altfel nimeni nu le mai vrea Atunci v-om scapa de acele filme vechi reluate la infinit sau emisiuni cu tute pe post de dive etc Sa mai stie si aceste posturi tabla scaderii nu numai adunarea De ce sa dau bani la gramada si pentru cele care nu fac nici un efort sa-mi bucure zilele Nu vor atunci sa dispara !
  • Eu m-aș uita la documentare daca ar găsi o soluție sa le posteze pe net, ca la Netflix, și să te uiți când ai timp.

Trimite un comentariu