Skip to main content

Antena 1, program bogat de Crăciun cu emisiuni cu ediții speciale, concerte și filme Disney

 
Antena 1, program bogat de Crăciun cu emisiuni cu ediții speciale, concerte și filme Disney

Antena 1 începe Crăciunul mai devreme. Postul Intact a anunțat programe speciale care încep de vineri, 21 decembrie. Filme Disney, ediții speciale ale emisiunilor Antena 1, concerte și finala X Factor sunt programele propuse în perioada Crăciunului

În acest sfârșit de săptămână, postul va difuza două filme Disney și concertul Deliei, Acadelia. Vineri, 21 decembrie, de la ora 20:00 se va vedea filmul Frozen - Regatul de gheață, iar de la ora 00:00 concertul Acadelia. Sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20:00, filmul Cenușăreasa, cu Cate Blanchett, Richard Madden și Lily James își face loc în grila de programe.

Publicitate

Se termină anul, se termină și emisiunea. Finala X Factor va fi difuzată duminică seară, de la ora 20:00. Cei patru finaliști ai emisiunii sunt Bella Santiago (echipa Delia), Cristian Moldovan (echipa Carla's Dreams) și Doinița Ioniță și Ioana Bulgaru (ambele echipa Ștefan Bănică).

Ajunul Crăciunului la Antena 1

Dimineața de Ajun începe devreme, de la ora 08:00 cu Neatza cu Răzvan și Dani.

Prietenii de la 11 sunt următorii, cu o ediție specială de Crăciun în care se vor prezenta vedete cu povești despre Crăciun din familie. Irina Loghin și Maria Cârneci vin să îi colinde pe Diana Munteanu și Florin Ristei, iar Claudia Pavel şi fiul sãu Noah vor desface cadourile de Crăciun.

Seara, de la 20:00, emisiunea Chefi la cuțite va avea echipa Te cunosc de undeva la masa juraților.

Ziua de Crăciun

Crăciunul începe tot cu Neatza cu Răzvan și Dani, de la ora 08:00. La emisiunea matinală, platoul va fi gazda unei scenete ce reface celebrul film „Singur acasă”.

La ora 11:00, emisiunea Prietenii de la 11 va avea o altă ediție de Crăciun, cu Ela Crăciun, Catinca Roman, Silvia Chifiriuc şi Petrus, Mihai Constantinescu şi soţia lui Simona, Nelu Ploieșteanu, Nicole și Gheorghe Turda, dar și Carmen Brumă, Dana Sota și Adina Postelnicu ca invitați ai emisiunii.

Acces Direct, emisiunea de la ora 17:00, prezentată de Alex Velea și Simona Gherghe va conține momente de comedie cu Vasile Muraru și Valentina Fătu și muzică populară interpretată de Mioara Velicu, Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu şi Carmen Şerban.

Chefi la cuțite se va vedea și în ziua de Crăciun, de la ora 20:00, și va începe cu un concert al lui Horia Brenciu. De la ora 23.00, Antena 1 va difuza în Concertul extraordinar de Crăciun al lui Ștefan Bănică.

A doua zi de Crãciun, de la ora 20.00, Antena 1 difuzeazã comedia romanticã „Pur şi simplu dragoste” ( „Love Actually”), iar de la ora 22.00, va fi difuzat filmul „Cronicile din Narnia”.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu