Skip to main content

La Pro TV, Crăciunul vine cu filme, un episod special Las Fierbinți și ediții de „Ce spun Românii”

 
La Pro TV, Crăciunul vine cu filme, un episod special Las Fierbinți și ediții de „Ce spun Românii”

La Pro TV, Crăciunul vine cu filme, „Ce spun românii” și o ediție specială de Las Fierbinți. Goana după cadou, John Carter, Oglindă, oglinjoară și Super party la birou sunt câteva titluri pe care postul din Pache Protopopescu le propune în perioada Crăciunului.

Publicitate

În ajunul Crăciunului, Pro TV difuzează un episod special al serialului Las Fierbinți, în care Celentano, Firicel îl vor ajuta pe polițistul Robi să aducă în casa lui Vasile un brad, prea mare pentru ușa casei primarului.

Vedeta serii de 25 decembrie este filmul Marvel Captain America: Civil War.

Luni, 24 decembrie

În Ajunul Crăciunului, Pro TV va difuza clasicul film Goana după cadou, cu Arnold Schwarzenegger, de la ora 10:30. La ora 12:30, își face loc Marele Uriaș Prietenos, un film în regia lui Steven Spielberg.

De la ora 15:00, se va relua filmul de sâmbătă seară, Singur Acasă 3. La ora 18:00, va difuza clasicul Ce spun românii, emisiune prezentată de Cabral.

De la ora 20:30, Pro TV se întoarce în Fierbinți, pentru o ediție specială de Crăciun a serialului Las Fierbinți. Aventurile lui Firicel și Celentano vor fi urmate de filmul John Carter, de la ora 22:30.

Marți, 25 decembrie

În ziua de Crăciun, Pro TV mizează pe filme și o ediție de Ce spun românii?. De la ora 16:00, va fi difuzat filmul Oglindă, oglinjoară, cu Julia Roberts în rolul reginei.

Emisiunea prezentată de Cabral urmează de la ora 18:00, iar la ora 20:30, Pro TV pune la bătaie eroii Marvel, cu filmul Captain America: Civil War. La 23:30 va fi difuzată comedia de Crăciun Super party la birou.

A doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la ora 20:30, este difuzat filmul Focus și de la 22:45 un film de acțiune cu Liam Neeson, Urmărit în noapte.

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Este Craciunul, oameni buni! Lasati parti-pris-urile si luati-va viata in serios! Iesiti din casa cu parintii, prietena, sotia... si bucurati-va de Craciun si de cei apropiati voua. S-ar putea sa fie ultimul Craciun impreuna! Lasati mizeria de zi cu zi in urma. Nu aveti nimic de castigat daca aruncati cu rahai in stanga sau in dreapta. Sarbatori fericite si un an nou mai bun cu mai multa intelepciune!
  • program de apa de ploaie si anafura...
    ca asa face pro tv -ul face abuz de pozitie dominanta si mira daca ar fi si tot pe locul 1 ar fi in audiente
  • Mai disperatule intra in barlog , filmele de marti si miercuri nu sunt filme redifuzate , sunt filme noi la voi sunt redifuzate cel putin desenele si cred ca de sarbatori ar trebui sa te distrezi nu sa stai la televizor ,penibilule, iar muzica populara te uiti pe Etno , Razvani si Dani cei mai penibili prezentatori auzi fac sceneta cu Singur acasa si aceeasi manelisti si actori de doi bani iar la profit va iesi pro ,cu filme decat sa bagi banii in cele mai penibile emisiuni mai ales acces in,,,,,,,,,,,,,,,,,

Trimite un comentariu