Skip to main content

Crăciunul la TVR 2. Fuego împodobește bradul de la TVR. Emisiunea Câștigă România, patru ediții de sărbători

 
Crăciunul la TVR 2. Fuego împodobește bradul de la TVR. Emisiunea Câștigă România, patru ediții de sărbători

TVR 2 sărbătorește Crăciunul cu patru ediții de Câștigă România, emisiunea lui Fuego „Drag de România mea”, emisiuni cu ediții speciale și filme.

Programul de Crăciun de la TVR 2 începe devreme, sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 10:00, cu emisiunea „Mic dejun cu un campion” care îl are ca invitat pe actorul și poetul Dorel Vișan. De la ora 13.30, Marina Almăşan va prezenta o ediţie specială „Femei de 10, bărbaţi de 10”, alături de românii din Borșa-Maramureș.

Publicitate

Duminică, 23 decembrie, de la ora 15.00, Fuego (Paul Surugiu) va împodobi bradul din curtea Televiziunii Române, alături de Irina Loghin, Gheorghe Turda și violoncelist Adrian Naidin. Emisiunea Drag de România mea se va putea revedea duminică, 23 decembrie, începând cu ora 15.00, dar şi miercuri, 26 decembrie, de la ora 13.00.

Programul TVR 2 în Ajunul Crăciunului

Luni, 24 decembrie, de la 15.30, TVR 2 va difuza emisiunea Chef de vedete. De la ora 17.30, TVR 2 difuzează animația Disney Bambi. În seara de Ajun, prima ediție specială de Căștigă România se va vedea de la ora 20:00. Virgil Ianțu are ca invitați trei copii, cu părinții lor.

Carmen Trandafir, vine alături de fetiţa sa, Ana Grădinescu. Nadine, cântăreaţă, actriţă şi prezentatoare TV, îl însoţeşte pe fiul său, Noah Ekai Apostolescu, iar actriţa Teatrului Naţional, Monica Davidescu, o va susţine pe fiica sa, Dora Temişan Davidescu. Ediția va avea reguli speciale, astfel că părinții vor da doar indicii celor mici.

De la ora 21:30, Iuliana Marciuc va prezenta cazul Elenei Dinu, voluntarul din cadrul proiectului „Nici un copil singur în spital” al Asociației Inima Copiilor care a decis să adopte un bebeluş cu 14 diagnostice, în cadrul emisiunii Destine ca-n filme.

TVR 2 respectă tradiţia de a transmite mesajul Papei adresat „Cetăţii şi Lumii”. În Ajunul Crăciunului, de la ora 22.30, emisiunea Credo dedică o ediție specială de Crăciun, în care se va transmite Vigilia di Natale şi Liturghia pe care Papa Francisc le oficiază în Basilica Sfântului Petru de la Vatican.

Ziua de Crăciun la TVR 2

Programul începe de la ora 9:30, cu un program de Colinde americane, interpretate de Corul si Orchestra Tabernacle din Salt Lake City. Urmează două filme: O duzină de lăbuțe, de la ora 10:30 și Crăciunul în vestul sălbatic, de la ora 13:40.

În ziua de Crăciun, de la ora 12.40, TVR 2 va transmite în direct din Piața San Pietro de la Vatican ceremonia Urbi et Orbi – mesajul şi binecuvântarea Papei Francisc.

Ora 16:30 o aduce la TVR 2 pe Mary Poppins, comedia muzicală cu Julie Andrews, Dick Van Dyke, David Tomlinson și Glynis Johns în rolurile principale.

A doua ediție specială de sărbători de Câștigă România începe la ora 20:00, cu Corina Dănilă, actriţă în sitcomul „Primăverii", Costin Deşliu, jurnalist sportiv şi Ionuţ Cristache, moderatorul talk-show-ului „România 9”. Cei trei vor lupta pentru înființarea unui club de speologie pentru copii, odată cu aniversarea a 150 de la nașterea lui Emil Racoviță.

Sitcomul românesc Primăverii va fi difuzat de la ora 21:00, iar de la 21:30 se va vedea filmul Mirodenia secretă.

Miercuri, pe 26 decembrie de la ora 12:10, TVR 2 difuzează concertul de colinde al Paulei Seling, iar de la ora 15:00, filmul Dorințe de Crăciun. Virgil Ianțu are o a treia ediție de Câștigă România, de la ora 20:00. Simona Pope, Razvan Exarhu şi Liviu Popescu, vor concura pentru a susţine una dintre cele mai interesante cauze CERT Transilvania, ajutorarea bătrânilor şi copiilor din satele izolate de munte.

Joi, 27 decembrie, la ora 20:00 se va difuza ultima ediție specială de Câștigă România, în care cei trei câștigători ai concursului, Magdalena Iurescu, Oliver Anghel şi Marius Hoara, vor concura pentru a oferi ajutor Liceului Special pentru Deficienti de Vedere din Buzău

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu