Skip to main content

Programul Discovery și TLC de sărbători: TLC în bucătărie, Curse de stadion și Meșteri în arme, printre programe

 
Programul Discovery și TLC de sărbători: TLC în bucătărie, Curse de stadion și Meșteri în arme, printre programe

Discovery și TLC au pregătit programe noi pentru luna decembrie. Meșteri în arme, Curse pe stadion sau 90 de zile până la nuntă sunt emisiunile pe care cele două posturi le propun de sărbători.

Programul Discovery. Marți, 18 decembrie, de la ora 22:00 va avea loc premiera emisiunii Meșteri în arme, o competiție de arme istorice.

Publicitate

În ajunul Crăciunului, la ora 20:00, începe o nouă serie de Expediții în necunoscut, cu Josh Gates. În primul episod, exploratorul se va plimba prin jungla Cambodiei.

În a doua zi de Crăciun, Discovery difuzează emisiunea Curse pe stadion, care urmărește acțiunea de pe stadionul Bowman Gray, prima pistă pe care au avut loc curse săptămânale NASCAR, încă din anul 1949.

Programul TLC. Postul de televiziune TLC a programat emisiuni de cooking pentru fiecare weekend. Programul se numește TLC în bucătărie și este difuzat în fiecare sâmbătă (20.00 – 00.00) și duminică (13.00 -17.00). Tot sâmbătă, TLC are emisiunea Parteneri de patiserie, cu Buddy Valastro, unul dintre patiserii emisiunii Cake Boss.

Zilele de miercuri sunt rezervate emisiunii 90 de zile până la nuntă. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii prezintă poveștile a șase cupluri aflate în zone diferite ale lumii și care, în termen de 90 de zile după ce se întâlnesc pentru prima dată în Statele Unite, trebuie să se căsătorească pentru a câștiga viza americană și a putea rămâne împreună.

Pentru vineri, 28 decembrie, de la ora 22:00, TLC are programată emisiunea Dermatologie de sărbători.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu