Skip to main content

Teo, gazda emisiunii de Revelion de la Kanal D. Sezonul cinci Bravo, ai stil va începe în ajunul anului nou

 
Teo, gazda emisiunii de Revelion de la Kanal D. Sezonul cinci Bravo, ai stil va începe în ajunul anului nou

Revelionul la Kanal D se face cu Bravo, ai stil şi Teo. Emisiunea despre modă va avea premiera de la ora 20:00. Teo Trandafir va avea o emisiunea specială pentru trecerea dintre ani, Teo Show Revelion.

Publicitate

Prima zi a anului 2019 începe în stil clasic Kanal D, cu un nou serial turcesc. Povestea noastră este noul serial al postului şi va începe pe 1 ianuarie, de la ora 20:00.

Pe 31 decembrie, de la ora 20:00 începe cel de-al cincilea sezon „Bravo, ai stil!”, prezentat de Ilinca Vandici. În prima ediţie, telespectatorii vor putea vedea cele 10 fete care vor concura.

Catalin Botezatu, Maurice Munteanu şi Raluca Badulescu sunt cei trei juraţi ai sezonului, iar pentru prima săptămână, Pepe va fi cel de-al patrulea jurat al emisiunii. Masa juraţilor a rămas fără Iulia Albu, care a părăsit emisiunea.

Emisiunea specială de Revelion de la Kanal D se va numi Teo Show Revelion şi va fi prezentată de Teo Trandafir. Vedetele staţiei vor juca în scenete inspirate din celebrele „Brigada Diverse”, „Angajare de bonă”, „Să vă fac un bon”, sau „Proba de dactilografie”.

Prima zi din an începe cu un nou serial turcesc. Kanal D va difuza marţi, 1 ianuarie, de la ora 20:00, primul episod din Povestea noastră. Serialul va fi difuzat de luni până vineri, de la aceeaşi oră. Hazal Kaya, care a jucat în Feriha şi Iubire ascunsă o interpretează pe Filiz.

Tânăra preia frâiele întreţinerii familiei numeroase, cu responsabilităţi cu mult peste cele tipice vârstei sale, dupa ce mama lor îi abandonează. În viaţa ei apare carismaticul Baris (Burak Deniz). Acesta încearcă să o impresioneze cu fiecare ocazie pe Filiz, în timp ce fata crede că în existenţa ei nu este loc pentru dragoste.

Povestea de dragoste dintre Filiz şi Baris se complică atunci cand îşi face apariţia Cemil (Mehmetcan Mincinozlu), ofiţerul de poliţie îndrăgostit şi el de frumoasa tânără.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    e bine ca investesc in programe de revelion multe tv din romania

Trimite un comentariu

sus