Skip to main content

Naţionala de Handbal feminin continuă în semifinale la TVR. Când se vor juca semifinalele şi finala

 
Foto: Facebook EHF EURO
Foto: Facebook EHF EURO

Naţionala de handbal feminin a României va disputa semifinala Campionatului European din Franţa cu naţionala Rusiei. Meciurile semifinalelor şi finala se vor vedea la TVR. România joacă împotriva Rusiei vineri, 14 noiembrie, de la ora 18:30.

Publicitate

Semifinalele Campionatului European de handbal feminin se vor disputa pe 14 decembrie. Prima semifinală, România - Rusia, va fi transmisă de la ora 18:30, la TVR 1 şi TVR HD.

A doua semifinală, disputată de Olanda şi Franţa, va fi difuzată de la ora 22:00 pe TVR 1 şi TVR HD, tot pe 14 decembrie.

Duminică, 16 decembrie, se vor juca cele două finale: finala mică şi finala mare. Finala de la Paris se va juca de la ora 18:30, iar finala mică de la ora 15:00. Ambele vor fi transmise de TVR 1 şi TVR HD.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    e bine , liga campionilor are rating mai mic , deci se poate si fara fotbal
  • D D
    Disperatule, vezi ca audientele cu meciul respectiv sunt pe alt site "de media". Le vezi acolo.
  • Iulian Iulian
    Bv fetelor va felicit ptr tot!!!Multa bafta si sa speram k castigam o medalie ar fi superb !Si mai lasati reclama la fotbalul autohton k e varza iar nationala de fotbal nu o sa ajunga in veci vecilor intr o semifinala europeana ce sa zic mondiala!Asa k jos fotbalul!
  • D D
    Disperatule, vezi ca audientele sunt pe site-ul "radardemedia". Le vezi acolo.
    Sau pe tine te intereseaza audientele doar cand "Antena 1" e lider ? Pe cele de aseara nu le ceri, pe intervalul "Ultimul Trib" (probabil tot locul 3, sub "Exatlon") ?
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Postați audientele de marti pe intervalul meciului cu Ungaria!

Trimite un comentariu

sus