Skip to main content

Revelion TV 2019. Pro TV, redifuzare Las Fierbinți din 2016, episodul cu poezia lui Celentano. Antena 1 merge cu Dan Negru. TVR 1 și TVR 2, o serie de programe speciale

 
Revelion TV 2019. Pro TV, redifuzare Las Fierbinți din 2016, episodul cu poezia lui Celentano. Antena 1 merge cu Dan Negru. TVR 1 și TVR 2, o serie de programe speciale

Ce programe au pregătit televiziunile pentru Revelionul 2019. Pro TV și Prima TV merg pe filme, în timp ce Antena 1, Kanal D, TVR 1, TVR 2 și National TV au programe speciale cu momente comice și muzicale. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare programele de Revelion 2019 pregătite de pincipalele posturi TV:

Pro TV

La fel ca și în anii trecuți, postul n-a pregătit niciun fel de program special de Revelion. Doar filme. 

20.30 - Las Fierbinți, redifuzarea episodului din 1 Decembrie, din 2016, în care Celentano a rostit poezia, devenită virală. (detalii, AICI)

De la 23.00 - Mortdecai, o comedie cu actorul Johnny Depp în rol principal. 

Antena 1

20.00 - Show și-așa, emisiune de divertisment prezentată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

22.15 - Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru pentru a 19-a oară. Măștile de pe scenă vor fi dintre cele mai diverse, de la Obelix și Vlad Țepeș, la una dintre Țestoasele Ninja ori En Sabah Nur, din X-Man – Apocalypse, Cocoșatul de la Notre Dame, Frankenstein, Smallfoot, Scheletul din filmul animat “Coco”, Grinch, Păcălici și chiar o frumoasă Extraterestră. (pe larg despre Revelionul Antenei 1 AICI)

FOTO. Revelionul Staturilor Antena 1

VEZI audiențele Revelionului 2019, AICI

Kanal D

De la ora 20:00 începe cel de-al cincilea sezonBravo, ai stil!, prezentat de Ilinca Vandici. În prima ediție, vor fi prezentate cele 10 fete care vor concura.

De la 22.00 - Emisiunea specială de Revelion de la Kanal D se va numi Teo Show Revelion și va fi prezentată de Teo Trandafir. Vedetele stației vor juca în scenete inspirate din celebrele „Brigada Diverse”, „Angajare de bonă”, „Să vă fac un bon”, sau „Proba de dactilografie”. (pe larg despre programele Kanal D de anul nou, AICI)

 

Prima TV

 • Postul Prima TV sărbătorește românește, cu trei filme: Dacii (20.30), Păcală (22.30) și De ce trag clopotele, Mitică? (1.15)

TVR 1

 • De la ora 20.30 începe „Revelion 2019”, unde sunt programate momente din arhiva programelor de Revelion din anii '60, '70, '80 sau '90. Momente comice semnate de actori precum Amza Pellea, Dem Rădulescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu sau Ştefan Bănică.
 • De la ora 0:15, realizatoarea Elise Stan va prezenta o selecţie de muzică românească interpretată de artiști precum: Maria Tănase, Romica Puceanu, Ileana Sărăroiu, Maria Lătăreţu, Gică Petrescu, Fărâmiţă Lambru, Gabi Luncă etc.
 • De la ora 3:15 sunt programte înregistrări de la Revelionul Centenar din Piaţa Constituţiei, un show făcut de artiști ai momentului: Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa sau Vanotek & Lori. (pe larg despre Revelionul TVR 1, AICI)

TVR 2

 • De la ora 19:00 este programat un episod special al sitcomului Primăverii, în care vor fi invitați antrenorul Ioan Andone, cântăreaţa Lulu și actorii Denis Ştefan şi Nicoleta Luciu.
 • De la ora 19:27 - Gala Revelioanelor, unde sunt programate momente celebre din antologia umorului românesc, dar şi scenete de „umor la zi”, pe textele autorilor Eugen Dumitru, Cornel Udrea, Viorel Cacoveanu şi Dragoş Stoica.
 • De la ora 21:30 se vede Happy show de Anul Nou, cu Toni Grecu şi echipa Happy Show. Sunt programate și premiile anului pentru comedie involuntară, sub genericul: Gala premiilor „Râsul de Aur”.
 • La ora 23:05 începe Fuegovelion, prezentat de Paul Surugiu - Fuego. În emisiune intră două echipe: cea a Slăgăroșilor și cea a Popularilor, ambele fiind reprezentate artiști români.
 • De la ora 1:15 este programată Petrecerea Clejanilor, cu Nelu Ploieșteanu, Constantin Enceanu și Taraful din Clejani.
 • De la 2:45 se vede clasica comedie românească „B.D. la munte și la mare” (România, 1971), în regia lui Mircea Drăgan.
 • De la ora 4:28 - Momente muzicale ale lui Gică Petrescu, reunite sub titlul - „Ia mai toarnă un păhărel!” (pe larg despre Revelionul la TVR 2, AICI)

Național TV

 • Postul Național TV, al fraților Micula, are program special de Revelion, în două părți. De la 20.00 începe „Avem chef de Revelion”, program special prezentat de Corina Chiriac, Aurel Tămaș și Jeni Nicolau. 
 • De la 00.30 - partea a doua a Revelionului se mută la han, cu Jeni Nicolau în rol de gazdă. Invitați vor fi nume precum Constantin Enceanu, Cornel Borza, Nelu Vlad de la Azur, Nicolae Datcu. 

Postul Favorit TV, parte a aceluiași grup face Revelion în trei părți: 19.00 - 21.00 Frații Advahov și invitații. De la 21.00 - la 00.15 - Maestrul Botgros cu Orchestra „Lăutarii” din Chișinău și invitații. Și de la 00.15 - 7.00 - Muzică populară și de petrecere. 

VEZI audiențele Revelionului 2019, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • "mile", doar tu ai mai ramas pe aici sa comentezi ? Pana si "Putina" nu a mai scris nimic.
  Pe stirile cu audientele de Craciun nu zici nimic ? Unde "Antena 1" pe comercial a stat slab... Doar 3-4 programe in top 10.
 • national tv ar trebui sa fie pe primul loc pentru ca isi dau interesul. sigur e manareala cu people meters caci nu cred ca, la fel ca in fiecare an, romanii se vor uita la filme
  abia astept sa o vad pe abramburica tocindu-si flecurile la romania tv. apropo, romania tv a avut in anii trecuti cea mai buna muzica de petrecere... cantata de unii care trebuie albiti in noaptea dintre ani
 • Per total o combinatie de cavou (Gica Putrezescu si romante din conserve care nu Costa bani), idoli de mahala, ai pensionarilor si ai gospodinelor. Macar cei care difuzeaza filme au niste conserve neutre.
 • Tvr2 si National merita sa fie peste ProTv neaparat...altfel masuratorilor se fac pe esantione nereprezentative...

Trimite un comentariu