Skip to main content

X Factor se mută. Din nou. A treia oară

 
X Factor se mută. Din nou. A treia oară

X Factor, acest „Tânăr și neliniștit” al televiziunii românești. Aflat la sezonul opt, X Factor a început duminica, a fost mutat marțea și apoi a trecut vinerea. Și ca să fie cercul complet, din această săptămână, show-ul de talente al Antenei 1 revine în serile de duminică, de la 21.30, de data aceasta. 

În locul X Factorului au rămas filme de desene animate (săptămâna aceasta va fi Pinocchio), urmate tot de filme.

Publicitate

De menționat că, tot din această săptămână, X Factor începe și galele Live. 

X Factor, o scurtă istorie zbuciumată

Show-ul a fost lansat „la apă” foarte devreme în acest sezon, pe 26 august. Cel mai devreme, dintre toate debuturile X Factorului de până acum. Iar acest lucru s-a văzut și în audiențe, întrucât publicul era încă în perioada de concedii. 

Care a fost rezultatul? Show-ul a fost mutat după doar două săptămâni, de la bătaia cu Exatlonul Kanal D și filme redifuzate de pe Pro TV. A trecut marțea, într-o seară cu Las Fierbinți și Mireasa din Istanbul, de pe Kanal D. 

În a doua parte a lunii octombrie show-ul s-a mutat a doua oară, pentru că a început noul sezon Chefi la cuțite, care prin tradiție are serile de luni și marți. Astfel, talent show-ul s-a mutat de marți, în serile de vineri, din nou la bătaie cu Vocea României, ca în sezoanele trecute. Dar și la concurență cu Exatlonul Kanal D.

Mutarea n-a ajutat show-ul. A fost aproape în fiecare vineri pe locul al treilea, pe toate targeturile - național, urban, comercial, fiind depăși și de Pro TV și de Kanal D. 

Din această săptămână, X Factor revine duminica, de pe 9 decembrie, de la ora 21.30. Înainte de show, Antena 1 a programat relity-show-ul Insula iubirii. 

Citește și: 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • asta e bataie de joc a unor amatori care lucreaza la Antena 1

    Fac traseism media, ca alea pe centura care se plimba de colo pana colo

    Pun pariu ca asta e ultimul sezon de X Factor.
  • daca pe antena 1 sunt scene explicitie uitati-va pe canalele nemtesti si britanice ce emisiuni matrimoniale au ei!
  • Sa inventeze Antenele a opta zi a saptamanii, in care sa nu aiba voie sa emita ProTV-ul si Kanal D, ca sa-si poata programa in liniste emisiunile :-)))
  • insula care e de dat la ore tarzii (fake, non-fake, prezinta niste scene explicite si niste prostii care nu sunt de dat pe tv la ora 8...iar XFactor il pun dupa ora 24:00... cat timp au gandit sa faca in acelasi timp cu Vocea an dupa an aceasta emisiune, normal ca nu vor avea rating, ca nu isi incarca nimeni creierul cu atati concurenti...cand de la voce... cand de la xfactor.....nu au incercat in atatea sezoane macar o data sa nu faca simultan cu Vocea sa vada daca au sanse...
  • Daca incepe la 21:30, asta inseamna ca se termina pe la 01:00 noaptea ? Slabe sanse sa prinda primul loc in audiente.

Trimite un comentariu