Skip to main content

AUDIENŢE. Nici măcar Jason Statham nu le-a mai ţinut piept: Chefii, lideri pe toate targeturile

 
AUDIENŢE. Nici măcar Jason Statham nu le-a mai ţinut piept: Chefii, lideri pe toate targeturile

AUDIENŢE. Reţeta Chefilor a fost mai bună decât „reţeta” Jason Statham. Antena 1 a dominat seara de luni cu semifinala Chefi la cuţite.

Publicitate

Cooking show-ul a fost lider de audienţă pe toate targeturile. Aproximativ două milioane de telespecatatori din toată ţara au urmărit, în fiecare minut, show-ul de la Antena 1.

Pe publicul tânăr, emesiunea a condus detaşat, cu o audienţă de aproximativ jumătate de milion de privitori şi o cotă de piaţă de 11,9%, ceea ce înseamnă mult peste media postului.

Paginademedia.ro prezintă în continuare mediile de audienţă din 21 ianuarie, pe intervalul emisiunii Chefi la cuţite (20:00-23.05):

NAŢIONAL. Show-ul Antenei 1, care se apropie de final, a avut în cele peste trei ore de emisiune, două milioane de telespectatori media. Pro TV a avut poziţia a doua, cu peste 1,4 milioane de privitori, cu Mecanicul (Jason Statham) pe interval.

Kanal D, cu al său Exatlon, a avut o medie de 1,1 milioane de privitori.

URBAN. La oraşe, audienţa a fost tot cu Antena 1. Emisiunea Chefi la cuţite a scos o medie de aproximativ un milion de telespecatori pe minut. A avut şi un rating de 11,3%.

În acelaşi timp, Pro TV a fost postul de pe locul doi. Mecanicul a scos, pe intervalul Chefi la cuţite, o medie de aproximativ 700.000 de privitori.

Kanal D, Antena 3 şi Happy Channel au completat top cinci.

COMERCIAL. Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu au fost primii şi pe publicul tânăr. Jumătate de milion de privitori au urmărit, în fiecare minut, cooking show-ul Antenei 1.

Pro TV a fost al doilea post clasat. Pe intervalul Chefilor, Mecanicul a scos cifre de aproximativ 350.000 de telespectatori, în medie, pe minut.

Kanal D a fost al treilea post clasat, cu cifre de aproximativ 133.000 de privitori pe minut.

GALERIE FOTO.

Audienţa posturilor TV luni, 21 ianuarie, pe intervalul Chefi la cuţite (20:00-23.10), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 2.005.000 11.3 23.1
2 Pro TV 1.477.000 8.3 17
3 Kanal D 1.158.000 6.5 13.3
4 Antena 3 459.000 2.6 5.3
5 Happy Channel 298.000 1.7 3.4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV luni, 21 ianuarie, pe intervalul Chefi la cuţite (20:00-23.10), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 1.079.000 11.3 23.6
2 Pro TV 714.000 7.5 15.6
3 Kanal D 438.000 4.6 9.6
4 Antena 3 299.000 3.1 6.5
5 Happy Channel 166.000 1.7 3.6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV luni, 21 ianuarie, pe intervalul Chefi la cuţite (20:00-23.10), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 514.000 11.9 30.5
2 Pro TV 348.000 8.1 20.6
3 Kanal D 133.000 3.1 7.9
4 Happy Channel 69.000 1.6 4.1
5 Pro 2 43.000 1 2.6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • D D
    "Romanii au talent erau lideri,au fost lideri ca nu au avut concurenta serioasa!"
    Disperatule "Răzvan Putina mile A1", pai asa si "Chefi la cutite" a fost lider, ca nu avea cocurenta. La tine niste filme de acum 10-15 ani sunt concurenta serioasa ? Daca difuza noul sezon "Las Fierbinti", mai ziceam...

    Si inca astept raspunsuri, nu mai ocolii intrebarile penibilule.
    De "Ultimul Trib" nu zici nimic ? Numai laude aduceai emisiunii...
    Si audientele serialului "Fructul Oprit" nu le ceri ? Nici pe "capital", nici pe "radar", nici pe "a1" si nici pe "paginademedia" nu apar audientele cu "Fructul Oprit" de saptamana trecuta si episodul de aseara. Oare de ce ?
    Probabil iar a picat pe locul 2 acest asa zis "mare" serial...
  • Răzvan Răzvan
    Dorule nu ai abera! Chefii au distrus Pro tv -ul vostru cu tot cu filmele voastre de forta cu Jason Stathem! Lasa-ne în pace,nu mai muri de ciuda,ia-l pe marian de mana si bociti amandoi,nu ne mai freca la cap cu citate de acum doi ani cand Romanii au talent erau lideri,au fost lideri ca nu au avut concurenta serioasa! Ce treaba au Chefii cu Romanii au talent?! Neghiobule!
  • Ciprian Ciprian
    Happy Channel și Pro 2 în top cinci pe Comercial. Bătaie mare intre aceste două televiziuni.
  • c+- c+-
    Ca zicea cineva de ultimul trib ca a fost un esec, poate ca a fost dar a fost cel mai apropiat de ideea de "survivor" pe care multi din telespectatori o asteapta
    inclusiv eu. A fost cu cateva clase peste supravietuitorul chiar si fara multa strategie. Probele au fost identice cu unele de la sezoane americane, mai avem cativa ani pana cand o sa fie public educat pt asa ceva. Eu am rabdare, australienilor le-a iesit din a 3 a incercare, la fel la sud africani le-a iesit prin a 5 ea incercare - toti pastrand in mare parte reteta de succes a lui Probst din US and A.
  • D D
    "Răzvan Putinel mile", a fost unul de succes ? Vad ca a fost pe locul 18 pe comercial, cu doar 5 puncte rating. Foarte slab... "Ferma" pe locul 6; a avut 7,9.
    https://www.paginademedia.ro/2019/01/audiente-divertisment-2018-romanii-au-talent-pro-tv-a-avut-audienta-emisiunea-de-talent-cea-mai-urmarita-in-2018
  • D D
    "Răzvan Putinel mile", esti sigur ca "Asia Express" o sa "rupa" tot asa cum ai fost sigur si de "Ultimul Trib" ? Chiar, de "Ultimul Trib" nu zici nimic ? Numai laude aduceai emisiunii...
    Si audientele serialului "Fructul Oprit" nu le ceri ? Te mai astept si maine pe site, pe urma dispari pana pe 10 februarie...
  • circo circo
    nu stiu cum se mai poate uita cineva la exatlon. de un an de zile, aproape zilnic, aceleasi alergari stupide pe aproape aceleasi trasee si cu acelasi cosmin cernat spunand aceleasi clisee.
  • bing bing
    a fost interesant aseara
  • marian marian
    Castigator bucatarul BONTEA
  • marian marian
    Marius , au castigat pentru ca nu a avut concurenta , un film rereredifuzat , ca s-a terminat cu o ora inainte si cu o emisiune care se duce in jos la turci fata de sezonul 1 care turci o baga non stop in loc sa o lase sa se odijhneasca un pic , face cum face antenuta cu alte emisiuni daca pro ar mai face emisiune cu chefii mai de doamne ajuta nu cred ca ar mai scoate atata , apropo filmul a scos destul de bine si mai este unul care spune sus si tare ca emisiuniile antenutei va distruge concurenta , iar martea nu va fi pe primul loc cu Las Fierbinti si Ferma daca este realizata bine iar lunea dupa cum se aude va fi serialul Vlad care se anunta destul de bun ramane de vazut
  • Răzvan Răzvan
    Dorule nu mai visa,ce vrei sa zici ,ca pe intervalul filmului Pro tv a fost lider,poate în visele tale! Cat despre zilele ce vin ,sunt sigur că Asia Express va fi lider detașat în fiecare duminică,luni si marti! Prajitii nu au sanse ,nici Ferma vedetelor expirate!
  • D D
    Maine se termina "Chefi la cutite"; singura emisiune care prinde locul 1 in audiente constant. Sa vedem cu cine vine "la atac" pentru pozitia de lider "Antena 1". Probabil doar cu "iUmor".
    Si a zis bine "marian"; nu isi are rostul comparatia cu Jason Statham. Filmul s-a terminat cu o ora mai devreme.
  • Marius Marius
    Antena 1 chiar a dat lovitura , Chefii sunt cei mai buni! "marian" nu mai visa băiatule, treci tu la culcare sa nu pierzi filmul de la 20:30! Începe Asia Express care va fi lider detașat trei zile !
  • Georgian Georgian
    E normal sa aiba audiente bune fiind singura emisiune de gatit tip concurs mai complexa de pe la televiziunile de la noi. Cand era si MasterChef era o concurenta mai mare. Asa nu poti pune o concurenta intre un film redifuzat si ei. E normal sa castige in ultimele editii, e clar pentru toti avand in vedere cu ce vin alte televiziuni. Mai nasol e pentru Antena ca se termina si singura lor emisiune care aducea audienta si televiziunea concurenta, Pro revine cu un program destul de bun si greu de invins cand vorbim de 3 zile de Las Fierbinti deja se stie cine va fi lider.
  • Marius Marius
    Pe comercial are cat Pro tv și Kanal D la un loc.!

Trimite un comentariu

sus