Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Moise Guran, despre războiul PSD-BNR: PSD are nevoie ca de aer de control asupra fabricii de bani

 
BLOGOSFERĂ. Moise Guran, despre războiul PSD-BNR: PSD are nevoie ca de aer de control asupra fabricii de bani
Foto: moise.ro

BLOGOSFERĂ. Cel mai citit articol din blogosferă vine de la Moise Guran. Războiul dintre PSD și Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a fost subiectul zilei de ieri.

Publicitate

„Sigur, pornirea tiparniței de bani, să dăm la lume ca să trăim bine și să-l iubească pe domnul Dragnea, nu produce cu adevărat trai bun ci doar o iluzie de îmbogățire, căci inflația, deja mare, devine galopantă.

„PSD are nevoie ca de aer de control asupra fabricii de bani. Odată eliminat Isărescu, treaba-i aranjată căci în jurul lui sunt numai pesediști.”, a scris Guran în articolul care a adunat 6785 likes & shares în social media.

A doua cea mai citită postare a zilei vine de la Cabral. Intitulat „De ce ne-am certat”, articolul de tip motivațional a strâns 1775 de aprecieri și distribuiri.

„Nu există nu se poate. Există că nu vrei să-ți miști curul. Că nu vrei să trăiești. Că preferi rugina. Nu există să nu ajungi unde vrei. Există să fii leneș, să n-ai chef, să abandonezi.

Nu există că nu e bine să faci ceva. Există că nu vrei să-ți asumi. În loc să te bucuri, te ascunzi după un nu e bine meschin. Și degeaba.”

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Menţiune importană: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. moise.ro, ”Isărescu este trofeu electoral. Fabrica de bani este ținta reală a pesediștilor”,

- 6785 likes & shares;

2. cabral.ro, ”De ce ne-am certat”,

 - 1775 likes & shares;

3. razvanpascu.ro, ”Cu copiii in Maldive, experienta noastra. Zborul cu Qatar Airways”, 

- 1439 likes & shares;

4. mihaivasilescublog.ro, ”FROZEN (B)RAIN”, 

- 751 likes & shares;

5. eftimie.net, ”Cornel, IT-istul Comisiei Europene are o zi complicate”,

- 93 comentarii.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • mare pacat ca discutiile astea se deruleaza intr-un cerc restrins pe net iar cei care au nevoie de aceste informatii sint oameni simpli fara a stii taina netului si cred doar ce vad pe sticla Pe astia nu vrea nimeni sa-i lumineze ? astia sint cei multi astia sint victimile psd-ului Daca opozitia care este mai citita nu intelege asta atunci o sa avem pe vecie impostori in fruntea tarii Coboriti fratilor in multime si explicati amaristenilor ce se intimpla ca si ei sint votanti si arunca gloantele in vint

Trimite un comentariu