Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Moise Guran, despre războiul PSD-BNR: PSD are nevoie ca de aer de control asupra fabricii de bani

 
Foto: moise.ro
Foto: moise.ro

BLOGOSFERĂ. Cel mai citit articol din blogosferă vine de la Moise Guran. Războiul dintre PSD şi Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a fost subiectul zilei de ieri.

Publicitate

„Sigur, pornirea tiparniţei de bani, să dăm la lume ca să trăim bine şi să-l iubească pe domnul Dragnea, nu produce cu adevărat trai bun ci doar o iluzie de îmbogăţire, căci inflaţia, deja mare, devine galopantă.

„PSD are nevoie ca de aer de control asupra fabricii de bani. Odată eliminat Isărescu, treaba-i aranjată căci în jurul lui sunt numai pesedişti.”, a scris Guran în articolul care a adunat 6785 likes & shares în social media.

A doua cea mai citită postare a zilei vine de la Cabral. Intitulat „De ce ne-am certat”, articolul de tip motivaţional a strâns 1775 de aprecieri şi distribuiri.

„Nu există nu se poate. Există că nu vrei să-ţi mişti curul. Că nu vrei să trăieşti. Că preferi rugina. Nu există să nu ajungi unde vrei. Există să fii leneş, să n-ai chef, să abandonezi.

Nu există că nu e bine să faci ceva. Există că nu vrei să-ţi asumi. În loc să te bucuri, te ascunzi după un nu e bine meschin. Şi degeaba.”

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Menţiune importană: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. moise.ro, ”Isărescu este trofeu electoral. Fabrica de bani este ţinta reală a pesediştilor”,

- 6785 likes & shares;

2. cabral.ro, ”De ce ne-am certat”,

- 1775 likes & shares;

3. razvanpascu.ro, ”Cu copiii in Maldive, experienta noastra. Zborul cu Qatar Airways”,

- 1439 likes & shares;

4. mihaivasilescublog.ro, ”FROZEN (B)RAIN”,

- 751 likes & shares;

5. eftimie.net, ”Cornel, IT-istul Comisiei Europene are o zi complicate”,

- 93 comentarii.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    mare pacat ca discutiile astea se deruleaza intr-un cerc restrins pe net iar cei care au nevoie de aceste informatii sint oameni simpli fara a stii taina netului si cred doar ce vad pe sticla Pe astia nu vrea nimeni sa-i lumineze ? astia sint cei multi astia sint victimile psd-ului Daca opozitia care este mai citita nu intelege asta atunci o sa avem pe vecie impostori in fruntea tarii Coboriti fratilor in multime si explicati amaristenilor ce se intimpla ca si ei sint votanti si arunca gloantele in vint

Trimite un comentariu

sus